RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


UITGIFTEDAGEN MATERIALEN 20 & 27 AUGUSTUS

Geplaatst op: 19-08-2022 - 1007 keer gelezen

Beste (jeugd)leiders, spelers, ouders, 

Op zaterdag 20 augustus en zaterdag 27 augustus as. vinden er uitgiftedagen plaats voor de materialen. Wat houdt dit precies in?  

Zaterdag 20 Augustus 2022 

Op zaterdag 20 augustus zal de uitgifte plaatsvinden voor alle SeniorenDamesVeteranenVutters en alle (Jeugd)leiders.  

Je kunt je melden in de kantine, waarbij je je persoonlijke Kleding Bruikleen Formulier ontvangt. Hierop staat aangegeven welke artikelen je ontvangt (naar gelang van rol). Vervolgens heb je de mogelijkheid om deze artikelen te passen (per kleedlokaal zijn er pas-artikelen beschikbaar). Op je Kleding Bruikleen Formulier vul je vervolgens de maat in, waarna je het formulier weer afgeeft in de kantine. De artikelen worden dan bij elkaar gezocht, en na ondertekening voor ontvangst krijg je direct alles mee. Let op: ook spelers ontvangen presentatiepakken en tassen, zorg er dan ook voor dat iedereen van je team aanwezig is. 

Naast je persoonlijke items, dienen door de spelers ook de wedstrijdkleding (shirt, broek en sok) gepast te worden. Als leider ontvang je het Team Bruikleen Formulier. Na het passen geef je op het formulier aan welke maten je wilt ontvangen, deze worden vervolgens bij elkaar gezocht en in de teamtas gestopt, welke vervolgens meegenomen kan worden. 

Tijdschema 20 Augustus: 

09.30 uur Dames 
10.00 uur RKSVN 6 
10.30 uur RKSVN 5 
11.00 uur RKSVN 4 
11.30 uur RKSVN 3 
12.00 uur RKSVN 1 + 2 
12.30 uur Veteranen + Vutters 
13.00 uur Alle (Jeugd)Leiders  

Zaterdag 27 Augustus 2022 

Op zaterdag 27 augustus zal de uitgifte plaatsvinden voor alle Jeugdspelers. Tevens vindt deze dag de seizoensopening plaats met verschillende activiteiten --> zie https://www.rksvn.nl/nieuws/UITGIFTE-NIEUWE-KLEDINGLIJN-EN-SEIZOENSOPENING-RKSVN-

Ook op deze dag zal dezelfde werkwijze als bovenstaand beschreven plaatsvinden, en zal het Kleding Bruikleen Formulier gebruikt worden. Voor spelers onder de 16 jaar verwachten we dan ook dat alle ouders deze dag aanwezig zijn ter ondertekening. Tevens kun je dit moment gebruiken om even samen te zitten met het team om afspraken te maken met ouders over het komende voetbalseizoen.  

Van de mini-F tot aan de JO-19, alle spelende leden zullen dezelfde artikelen ontvangen. Dus naast het passen van de wedstrijdkleding, is dit dé mogelijkheid om deze artikelen te passen en direct mee naar huis te nemen. Tevens kan er wellicht direct een teamfoto geschoten worden in de nieuwe kleding! 

Tijdschema 27 Augustus: 

09.00 uur Mini-F 
09.30 uur JO8-1 + JO 8-2 
10.00 uur JO9-1 
10.30 uur JO10-1 
11.00 uur MO11-1 en MO10-1 
11.30 uur JO11-1 
12.00 uur JO12-1 
12.30 uur JO13-1 
13.00 uur JO14-1 
13.30 uur MO15-2 
14.00 uur MO15-1 
14.30 uur JO15-1 
15.00 uur JO16-1 
15.30 uur MO17-1 
16.00 uur JO17-1 
16.30 uur JO19-1 

Kan iemand niet? Laat leider of teamgenoot (met dezelfde maat) dan je spullen in ontvangst nemen en ondertekenen. Regel dit van te voren!

Oude jassen / pakken kunnen op deze dagen ingeleverd worden, mocht je deze niet willen behouden. Let op: deze mogen niet meer gedragen worden gedurende RKSVN-activiteiten (dit in verband met gewijzigde sponsoren).  

Meer info m.b.t. kledingpakket: https://www.rksvn.nl/nieuws/Kleding-vanaf-seizoen-20222023

Handig om te weten: 

  • Hesjes: per team zijn er in het materialenhok hesjes opgehangen aan een hangslot. Aan het hangslot hangt een label met het team. Hiermee heeft iedereen voor het nieuwe seizoen z'n eigen hesjes. Code voor het hangslot ontvang je nog op de mail. 
  • Ballen: de slechte ballen zijn eruit gehaald, en vervangen voor nieuwe. Het verzoek om hier zuinig op te zijn en deze niet uit de rekken te halen, aangezien de rekken worden gedeeld met meerdere teams. We hebben afscheid genomen van de hangsloten, deze zijn vervangen voor nummersloten (nummer van je ballenrek ontvang je nog op de mail). Wie, wanneer, welke ballenkar staat zoals altijd vermeld aan de binnenkant van de deur van het materialenhok.
  • Ballenpomp: sinds afgelopen seizoen hangt er een nieuwe ballenpomp. Deze pomp blaast nog even door nadat je klaar bent, dit is normaal. Je hoeft de stekker dan ook niet eruit te halen. 
  • Uitshirts: mocht het nodig zijn kun je gebruik maken van uitshirts, ook dit zijn shirts van 123inkt. Deze zullen voorlopig in de bestuurskamer neergezet worden. Gebruik je ze, zorg dan ook dat ze zo snel mogelijk gewassen terug gezet worden. In de tassen zit een formulier met de maten van de shirts. Naast deze shirts gebruik je de broeken en sokken welke in de standaard teamtas zitten. 
  • Sokken: ieder team ontvangt voorafgaand aan het seizoen sokken in de teamtas. Deze sokken dienen een seizoen mee te gaan, je bepaald als leider of ieder deze persoonlijk mee naar huis neemt, of dat ze in de teamtas gaan. Je ontvangt aan het begin van het seizoen iets meer sokken dan je nodig hebt. Gedurende het seizoen tekort? Dan kun je deze als team bijkopen voor € 10,- per paar middels een berichtje naar de materialen commissie. Kom hier uiteraard niet een uur voor de wedstrijd mee :). 
  • Keeperstenues: ieder team ontvangt z'n eigen keeperstenue. Deze tenues zijn voor de gehele vereniging hetzelfde van de keeper van het 1e tot aan de keeper van de Mini-F. Het gaat hier om een keepersshirt, korte keepersbroek (beiden met vulling) en keeperssokken. 

Verzoek om dit bericht te delen in de team app-groepen, zodat deze bij de spelers / ouders / andere leiders terechtkomen. Van jou als (jeugd)leider verwachten we dat je zorgt dat iedereen aanwezig is op deze dagen, zodat we als RKSVN vanaf September uniform kunnen shinen met deze mooie kleding :).

Vragen? Schroom niet ze te stellen. 

Tot dan!
Materialen Commissie RKSVN
materialen@rksvn.nl