FYSIO


RKSVN is op 28 augustus 2017 een samenwerkingsverband aan gegaan met Fysiotherapie Health & Sports, Panningen.

Deze samenwerking houdt in dat geblesseerde spelers kosteloos op een inloopspreekuur kunnen komen, om te laten kijken naar hun blessure. En eventueel een korte behandeling kunnen laten doen.Denk hierbij aan blessures, tapen, of spier massage.

De volgende afspraken zijn overeengekomen:

  • Geblesseerde leden, of leden van RKSVN die ingetaped moeten worden kunnen terecht tijdens het inloopspreekuur op:
  • Donderdagavond 19.00 – 20.00
  • Het betreft een vrij inloopspreekuur om een beeld te krijgen van de aard en mate van de blessure en eventueel een korte behandeling verricht kan worden. Indien er een volledige behandeling nodig is zal dit individueel met de sporter afgesproken worden.
  • Het spreekuur zal plaats vinden op de voetbalclub in het verzorgingslokaal (eind van de gang rechts).
  • Je dient je vóór woensdagavond aan te melden via Whatsapp of bellen op nummer 0619248018, vergeet hierbij niet je naam, team, leeftijd en om welke blessure het gaat te vermelden. Indien er na woensdagavond een afspraak wordt gemaakt, kan het voorkomen dat dit helaas niet door kan gaan.


   Health & Sports, Fysiotherapie Panningen
   Kerkstraat 11
   5981 CD Panningen
   077-2050565


   Health & Sports, Fysiotherapie Kessel
   Baarskampstraat 48
   5995 AW Kessel
   077-2066661

   Website: 
   https://www.healthandsports.nl/

   E-mail: 
   panningen@healthandsports.nl
   kessel@healthandsports.nl
   tegelen@healthandsports.nl


Dorien Niemans
In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut te Eindhoven. Drie jaar later ben ik gestart met Health & Sports, destijds een solopraktijk nu een volwaardig paramedisch centrum te Buchten. Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk ben ik sinds 2000 fysiotherapeute van het Nederlands Heren Rolhockeyteam. Mijn specialisaties zijn de handtherapie en Dry Needling. Tevens ben ik gecertificeerd leefstijladviseur. 


Lian Hillen
Na het afronden van de opleiding tot verpleegkundige te Roermond en de opleiding tot fysiotherapeut te Eindhoven ben ik sinds 2015 werkzaam als fysiotherapeut bij Health & Sports, paramedisch centrum Buchten. In april 2017 ben ik samen met Dorien Health & Sports, Fysiotherapie Panningen gestart. Mijn specialisaties zijn neurorevalidatie en oedeemtherapie. Daarnaast heb ik ook de bevoegdheid om steunkousen aan te meten.

 

Mick Berkers
In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Zuyd hogeschool te Heerlen. Mijn vooropleiding bestaat uit het CIOS waardoor ik veel ervaring en kennis heb opgedaan over sport. Om mij verder te ontwikkelen ben ik in september 2021 gestart met de specialisatie manueel therapeut. Daarbij heb ik de specialisatie dry needling gedaan. D.m.v deze expertises hoop ik iedereen zo effectief mogelijk te helpen.