RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Kleding vanaf seizoen 2022/2023

Geplaatst op: 04-07-2022 - 1978 keer gelezen

Beste leden, vrijwilligers, ouders,

Zoals bij de meeste wel bekend heeft onze sponsorcommissie een mooie deal weten te sluiten met partner 123inkt.nl. We zijn binnen de regio Zuid II gekozen om mee te doen aan hun sponsorprogramma. 123inkt.nl sponsort met haar speciale sponsorprogramma "De jeugd heeft de toekomst", voetbalclubs met een compleet kledingpakket per speler. Niet voor een enkel team, maar voor de volledige jeugdafdeling van een club! Zo profiteert elke jeugdvoetballer, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond, evenveel van ons sponsorprogramma.

Het complete kledingpakket van 123inkt.nl bestaat uit:

  • presentatiepak (broek + vest)
  • clubshirt
  • wedstrijdbroek 
  • wedstrijdkousen 
  • sporttas

Ieder spelend lid van het 1e elftal tot aan de JO-8 ontvangt deze kledingstukken in bruikleen van RKSVN vanaf het seizoen 2022/2023. 

Daarnaast zullen onze jeugdleiders een nieuwe coachjas (inclusief body-warmer) en ook een presentatiepak in bruikleen nemen via de sponsordeal van 123inkt.nl. Dankzij deze mooie deal hebben we als RKSVN de ruimte om net ietsje meer te kunnen doen. In samenwerking met Erima en Sport2000 De Bruijn heeft dit geresulteerd in:

  • nieuwe warmsloopshirts voor alle senioren, dames en hoogste jeugdteams
  • polo's voor alle leiders / trainers
  • polo's voor het kantinepersoneel
  • scheidsrechter tenues voor onze scheidsrechters
  • hoodies voor de selectieteams van zowel de Heren als de Dames

Online bestellen 

In samenwerking met Sport2000 de Bruijn is het nu ook onze nieuwe webshop online om RKSVN kleding (inclusief eventuele bedrukkingen) online te bestellen. Bijvoorbeeld om in te trainen, aangezien de presentatiepakken van 123inkt.nl alleen bij wedstrijden gedragen mogen worden. Dit kan op de website https://www.sportenisleuk.nl/rksvn/. Na bestelling ontvang je een terugkoppeling wanneer de kleding voor je klaar ligt om opgehaald te worden in de winkel in Panningen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij Sport2000 de Bruijn te passen. 

Uitgifte data

Om al deze kledingstukken bij jullie te krijgen, hebben we voor de start van het nieuwe seizoen een tweetal uitgiftedagen gepland, namelijk: Zaterdag 20 Augustus 2022 voor alle senioren, dames en leiders, en Zaterdag 27 Augustus 2022 voor alle jeugdleden. Aangezien dat er gewerkt zal gaan worden met Kleding Bruikleen Formulieren, verwachten we ook de ouders, om te ondertekenen voor spelers tot en met 16 jaar. 

Deze dagen zal tevens de opening van het nieuwe seizoen zijn. De sponsor commissie, activiteiten commissie en vrijwilligers commissie zullen naast de uitgifte allerhande activiteiten plannen op deze dagen. Verdere info hierover zal te zijner tijd volgen, dus hou onze social media goed in de gaten.

Schrijf de data's alvast op in jullie agenda's en tot dan!

Materialen Commissie RKSVN