RKSVN App

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!

Dik compliment voor de boys van de F1!!

Geplaatst op: 09-05-2016 - 776 keer gelezen

Het seizoen in de hoofdklasse is afgesloten. Een ervaring rijker en schitterende leermomenten gehad. We hebben dit seizoen in stijl afgesloten. Om 10.00 betraden we het veld in Weert, tegen de F1 van Oda. We waren gebrand om de 3e plaats zeker te stellen. Jammer genoeg was de zon ook gebrand om ervoor te zorgen dat het flink warm was op het veld. Dit was bij beide ploegen te merken. We kwamen redelijk goed uit de startblokken en wisten direct een paar kansen te creëeren via Sjors, Timo en Ivo. Een kopbal van Sjors ging rakelings langs het doel. Ook Oda kreeg kansen, maar zij konden het netje niet vinden. Dit was mede te danken aan de goed keepende Ivar. Die al in de warming up alles klem had, zo ook in de wedstrijd. Fedde speelde wederom een perfecte wedstrijd en zorgde er regelmatig voor dat de spelers van Oda gestopt werden. Op de flanken werden ze af en toe gevaarlijk, maar dan zorgden Dani en Guz er weer voor dat ze flink gestoord werden in de afronding. We gingen dan ook rusten met de stand waar we ook mee begonnen waren. In de tweede helft, zoals zo vaak, meer druk van Neer. Timo werd een paar keer op avontuur gestuurd, maar kon net niet zijn linkerbeen vinden. Een paar schoten van afstand van Dani werden door de keeper er prima uit gehaald. De verdediging had bijna niets meer te doen en als de bal dan al voorin kwam zat keeper Yannick er goed tussen. In de 14e minuut van de tweede helft werd de wedstrijd open gebroken. Ivo werd gevonden en begon aan zijn befaamde rush. Hij leek de bal te verliezen, maar toonde zijn power en heroverde de bal. Met een schitterend schot passeerde hij de keeper. 0-1 voor Neer. Er volgden nog enkele kansen, maar jullie weten wat de voetbalwetten zeggen.... Als die er niet ingaan... En zo gebeurde, een zaterdagschot vanaf heel ver werd door iedereen gemist. 1-1. (Die zaterdagschoten hebben we vaker, misschien moeten we op zondag voetballen). Maar Neer zou Neer niet zijn als ze nog een keer de schouders eronder zouden zetten. Dit leidde nog bijna tot de winst, een kopbal van Ivo belande op de lat... Pech voor de boys, maar evengoed.... Top gevoetbald en we hebben laten zien dat we hoofdklasse waardig zijn. De derde plaats is nog niet helemaal zeker, maar we denken dat Reuver dit niet meer gaat halen!

Een vet compliment voor de boys van de F1: Yannick Hebben, Ivo Bruls, Guz van Melick, Dani Geenen, Timo Boom, Fedde Lemmen, Ivar Stemkens en Sjors Boonen!!!

Dani en Timo veel plezier als pupil van de week!!