RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Winst voor de dames!

Geplaatst op: 07-05-2023 - 382 keer gelezen

Het is weer zondagmorgen en de dames verzamelen zich na 2 weekjes rust weer om 8.45 bij het voetbalveld. Om 9.51 fluit de scheids af. Of je het nu gelooft of niet, maar om 9.51 lag de eerste bal ook al in de goal bij DFO. Demi weet de bal netjes op Senna te geven en Senna geeft deze netjes door aan Yara. Yara weet de bal er netjes in te leggen. Zo starten de dames na 1 minuut met een 1-0 voorsprong. De volgende kans is voor onze Roos. Maar helaas weet de keepster hem te pakken. Na 15 minuutjes voetballen krijgen we een vrije trap net buiten de 16 meter. Demi mag deze nemen, maar ook deze gaat net over.

De dames blijven kansen creëren, maar het lukt ze niet om hem tussen de palen te krijgen. DFO krijgt ook een kans, maar onze keepster weet de bal netjes te stoppen. Uiteindelijk lukt het ons toch, Lisan wil de bal voorgeven en DFO kopt hem er zelf in. Mooie voorzet van onze Lisan en een keurige eigen goal van DFO, 2-0 voor de dames van Neer. Senna mag wisselen met Nikki en Nikki begint haar aanvoerderscarriere --> CaptainBeans.¶ Robin is hierdoor geïnspireerd en wil denk ik ook wel eens captain zijn. Ze scoort kort erna de 3-0 met een prachtige kopgoal. We zullen er over nadenken om er volgende week misschien CaptainBex van te maken...

De volgende goal is voor onze Roos. Met een keurig hakje scoort Roos de 4-0!! DFO wilde toch ook graag een goaltje dus we hebben gezegd voor deze ene keer.. DFO scoort de 4-1 met een goal over de keepster heen (het was een mooie goal als ik het mag zeggen). Mieke was het er niet mee eens, dus die scoorde nog even de 5-1! En dat zonder aan te nemen. Na 90 minuten fluit de scheids dan af. Onze notulist Freya is vergeten te noteren wanneer het rust was, dus ergens tussendoor is er ook rust geweest. De 3 punten blijven in Neer en de dames blijven koppositie houden. Op naar volgende week!