RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Koplopers positie voor de Dames

Geplaatst op: 12-02-2023 - 449 keer gelezen

Op deze zondagmorgen 12 februari staat er voor onze geitjes een echte derby klaar. We mogen de wei in tegen Roggel. Spannende wedstrijd en eentje die de geitjes wel moeten winnen voor de koppositie. De wedstrijd start moeizaam, we hebben het zwaar tegen Roggel. Na 15 minuten spelen word de eerste wissel ingezet en gaan we met 4 mensen op het middenveld spelen. Goede zet, want Demi kan zich vanuit het midden veld goed vrij spelen en komt 1 op 1 met de keepster. En ja hoor daar komen wij geitjes op voorsprong met 1-0 !!!!!

Toch blijft het een zware wedstrijd voor de geitjes en helaas kunnen we niet lang van de voorsprong genieten, vlak voor de rust scoort Roggel de 1-1.. Met de stand gaan we ook de rust in. De tweede helft was heel erg spannend, maar van onze leidster mogen we het wedstrijd verslag niet te lang maken en moesten we vooral benoemen dat wij Neer de kansen goed benut hebben.

Dus bij deze de korte versie: Nikki scoort in minuut 54 = 2-1 Roggel scoort in minuut 73 =2-2 Fay scoort in minuut 84 = 3-2 Met een winst van 3-2 nemen de geitjes de 3 punten mee na Neer!! Vooral Senna vind dat ze maar een zware tas heeft door die punten.. De geitjes gaan, met de koppositie, weer terug op stal en zullen zich komend weekend goed vertegenwoordigen in de vastelaovendj 3de helft!