RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Zwaar verlies voor Veteranen.

Geplaatst op: 13-12-2016 - 662 keer gelezen

Aangekomen op het sportterrein het Ligteveld is de veldverlichting al aangemaakt door leider Har Bessems.

Leider Pierre van Pol staat al in de deuropening te wachten met de opstelling in de handen op Bas Heijnen, zij nemen samen nog even de opstelling door.

De Drie eenheid komt met de volgende opstelling:
Keeper: John B. Achterhoede: Fer Nijssen, Rob Geenen, Niels v/d Beucken, Gerard v/d Schoor.
Middenveld: Rick Beurskens, John Triepels, Herman Korsten.
Voorhoede: Danny Janssen, Richard Noblesse, Theo a/d Boom.
Reserve: Ruud Boonen, Marcel Wellmans, Coen Luyten, Maurice Vullers.
Scheidsrechter vandaag: Pascal Kanters
Assistent: Coen Luyten.

Vandaag spelen we tegen VVV 03 en wat voor een tegenstander vandaag we worden gewoon overklast.

Meestal zijn we als veteranen wel aan elkaar gewaagd maar vandaag had de uitslag nog vele malen hoger kunnen vallen in het voordeel van VVV03.

De tegenstander gaat vanaf het eerste fluitsignaal furieus van start mede door geklungel in de achterhoede van RKSVN. Wonder boven wonder blijft het toch 0-0.

Richard  probeert John B. wakker te schudden door hem nog eens flink aan te moedigen.

Dit heeft toch wel het gewenste effect want bij een van de eerste aanvallen van RKSVN komt Danny in bal bezit en haalt uit met zijn linkervoet maar helaas op de paal maar ook Theo is vandaag uitgeslapen en in de voorhoede geposteerd om te scoren. Hij blijft uiterst koel bij de terugspringende bal en is er als de kippen bij om de 1-0 in te tikken.

Jammer voor VVV03 want ze hadden al met 3-0 voor kunnen staan maar ze zetten nog een tandje bij en combineren dat het een lust is om naar te kijken. (Zou wellicht wel eens de trainershand van Henk T. kunnen zijn)

De middenhalf van hun is de spelmaker op het veld en is niet te stoppen door onze RKSVN mannen.

Gauw na de 1-0 stel VVV03 dan toch orde op zaken en maakt de 1-1

Enkele minuten later was het dan toch weer Danny die de bal in het doel schuift. Een hele tijd geblesseerd geweest maar vandaag is hij toch  weer erg gretig.

Fer Nijssen (gastspeler vandaag) loopt zich als rechterverdediger de longen uit het lijf en Rick neemt zijn positie steeds vaker over.

Na 20 minuten pakt de middenvelder van VVV03 de bal op en snelt drie vier spelers van RKSVN voorbij en laat John B. kansloos. 2-2

Nog voor rust maakt de tegenstander er 3-2 van en gezien het spel van vandaag is dat niet de laatste goal voor vandaag voor hen, ze blijven onder aanvoering van hun midhalf steeds maar weer gevaarlijk.

Maurice Vullers belde nog even voordat hij arriveerde voor de 2de helft wat de stand was 1-0 voor,  

7 minuten later was het 3-2 toen hij op het sportpark aankwam voor zich om te kleden.

Pascal gaf het signaal voor de thee en er zouden wijzigingen in de opstelling komen.
John B. werd vervangen door Jeffrey, Gerard door Marcel en Danny ging ook onder de douche. Ruud B. ging op de backplaats spelen voor Ferry. Ferry naar rechtsbuiten.

Niels zou nog een kwartier spelen en dan zou Coen de plaats innemen van Niels.

Rob G. nog onder de rust ‘’we willen hier toch niet  verliezen Ferry naar voren”.

Maar helaas niets was minder waar. Binnen no time na rust stond het alweer 2-4 voor VVV03.

Het spel was er niet veel beter op geworden. De ex 1ste elftal speler van VVV03 wist van geen opgeven en zorgde met zijn medespelers constant voor gevaarlijke situaties voor ons doel.

Wij konden geen vuist maken tegen dit elftal en het werd alleen maar van kwaad tot erger.

Jeffrey behoedde ons nog voor de 5-2 met een geweldige safe die hij overtikte en wat hem nog een applaus opleverde van de supporters van zowel RKSVN En VVV03.

Maar ook hij kon even later toch de bal voor 2-5 uit het doel halen en hem voor de zoveelste keer naar de middenstip te transporteren.

Frank C. had de vlag over genomen van Coen L. die voor Niels in het veld was gekomen.

Frank constateerde tot tweemaal toe dat er buitenspelsituaties was waaruit een doelpunt viel voor VVV03 en hij kreeg bijval van Pascal. Maar bij de 2de constatering door Frank had hij wel de hulp nodig van onze aanvoerder John T. die de scheidsrechter Pascal ertoe aanzette om toch even een praatje te gaan maken met Frank.

Afgekeurd!! Dit tot afgrijnzen van VVV03 maar dit belette hun er niet toe om na deze afgekeurde doelpunten er toch nog 2 reguliere doelpunten op hun conto te schrijven.

Einduitslag  2-7 de grootste nederlaag van de Veteranen in jaaaaren.

Mannen niet getreurd volgende week de laatste wedstrijd en dan op naar Lottum ,weer konijnenavond!! En daarbij Fons heeft zich voor vandaag gespaard om volgende week te kunnen schitteren bij zij oude club.

Onze Kantinebeheerder Theo B. heel veel sterkte toegewenst in het ziekenhuis en aangezien Ruud v.S er ook niet bij was met dobbelen hadden anderen een veel grotere kans om vandaag toch iets te winnen. De gelukkige winnaar was Maurice V. alhoewel hij liever vandaag de beloofde 3 doelpunten had gemaakt dan het vaatje bier te winnen.

PS. Denk ook eens Jack C. die toch altijd onze kleedlokalen schoon achterlaat en geef hem eens een bedankje.