RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Zevenklapper tegen SVC

Geplaatst op: 01-10-2023 - 380 keer gelezen

Na de klinkende 0-5 overwinning van vorige week op Belfeld (de nummer 2 van afgelopen seizoen) stond vandaag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen SVC'2000, die afgelopen jaar degradeerde uit de 3e klasse.

RKSVN begon de wedstrijd voortvarend en maakte meteen duidelijk dat er hier vandaag weinig te halen viel. Al na 3 minuten spelen werd Jasper de diepte in gestuurd en volgens de scheidsrechter onreglementair neergehaald na een duw in de rug. De daaropvolgende strafschop werd keurig door Rolf in het zijnet geplaatst, 1-0.
Hierna wilde Neer doorpakken en SVC kon hier weinig tegenover stellen. 
In de 11e minuut werd het dan ook al 2-0 door een doelpunt van Noud nadat de bal in de kluts voor zijn voeten kwam.
In het vervolg bleef Neer kansen crëeren en werd er niets weggegeven achterin. Het duurde vervolgens wel even voor een volgende treffer genoteerd kon worden.
In de 38e minuut was het Rolf die zijn tweede treffer van de middag en de 3-0 maakte, dit was tevens de ruststand.

Na de thee veranderde het spelbeeld niet. RKSVN zette druk en wilde de score opvoeren, SVC beperkte zich tot verdedigen en lange ballen geven.
Nadat het eerste kwartier na rust geen doelpunten opleverde was het Jasper in de 64e minuut die de 4-0 voor zijn rekening nam na een goede actie en bijbehorende assist van Juup.
Hierna ging het even snel, in de 67e minuut was het Rolf die zijn hattrick compleet maakte uit een schitterende vrije trap. In de 72e minuut was het de ingevallen Sem die voor de 6-0 tekende, en een minuut later was het wederom Jasper die met zijn tweede en tevens de einduitslag voor de 7-0 tekende.

Een mooi vervolg op de 0-5 van vorige week. Volgende week staat de eerste derby op het programma tegen VV Kessel die ook hun eerste twee wedstrijden gewonnen hebben. We hopen op een goede opkomst en hopelijk ook een mooie uitslag