RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Zaterdag 31 mei 2014: Lindeboom Penalty Toernooi

Geplaatst op: 25-03-2014 - 477 keer gelezen

De Neerse voetbalclub RKSVN organiseert alweer voor de 9e keer een penaltytoernooi voor teams. Een toernooi, waarbij tegenstanders tegen elkaar strijden door middel van -de naam zegt het al- het nemen van penalty’s. Dit toernooi is 8 jaar geleden, naar een idee vanuit het Brabantse land, in samenwerking met bierbrouwerij ‘De Lindeboom’ uit Neer voor de 1e keer georganiseerd. Zij waren graag bereid de naam van het Neerse gerstenat te verbinden aan dit toernooi. Het toernooi telt een maximum van 60 teams.

Net als bij een ‘mini’voetbaltoernooi worden eerst poulewedstrijden gespeeld. Daarna volgen voor de best geklasseerde teams finalewedstrijden. De duur van de wedstrijden is 15 minuten, waarin 10 penalty's per team genomen worden op een normaal doel, maximaal 2 per speler.

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en 1 keeper per wedstrijd. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Het toernooi wordt gespeeld om geldprijzen. Het winnende team ontvangt, buiten een geldprijs, ieder een trainingspak van een sponsor, alsmede de "Klaas Lispet Wisseltrofee. Tevens is er, door een sponsor, een voetbal beschikbaar gesteld voor het team met de minst gepasseerde keeper tijdens de voorronde.

Inschrijfprocedure:
Inschrijven kan op het volgende e-mailadres: lindeboompenalty@home.nl . Vermeld in de mail:

  • de teamnaam;
  • de naam, het adres en het telefoonnummer van de contactpersoon;
  • Tevens dient het inschrijfgeld ad Euro 40,= per team overgemaakt te worden op de rekening van "Penaltybokaal RKSVN" met nummer: 85.00.70.333 ovv de teamnaam. Op de toernooidag krijgt elk team 10 consumptiepenningen retour bij aanmelding aan het secretariaat. Na ontvangst van de inschrijving en het inschrijfgeld is de inschrijving compleet en ontvangt elk team een bevestiging van deelname. De volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld is bepalend voor de inschrijving!! Maximum aantal deelnemende teams is: 60.
  • Door inschrijving verklaart elk team akkoord te gaan met het reglement dat is na te lezen op www.rksvn.nl 

Het Lindeboom penaltytoernooi staat voor sportiviteit en gezelligheid. Het toernooi wordt gehouden op sportpark Ligteveld te Neer en begint om 9:30 uur (aanmelding teams uiterlijk 9.00 uur). Na afloop van het toernooi volgt de prijsuitreiking en kunnen de gewonnen prijzen gevierd worden in de tent.  De opbrengsten van dit toernooi zijn bestemd voor de jeugdafdeling van RKSVN.

Organisatie Lindeboom Penaltytoernooi