RKSVN App

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!

Woor blieft det verslaag?

Geplaatst op: 24-03-2016 - 616 keer gelezen

Op zaterdag 12 maart moesten we aantreden tegen Horn. De uitwedstrijd zorgde volgens mij voor het eerste puntverlies dit seizoen. Een 2-2 gelijkspel werd toen in de boeken genoteerd. We waren dus gewaarschuwd.

ijzige koude wind waaide over sportveld het Ligteveld tijdens de aftrap van dit duel. Het werd al heel snel duidelijk dat dit niet hetzelfde Horn was, als waar we de uitwedstrijd hadden gespeeld. We domineerde van alle kanten en Horn had werkelijk geen enkele schijn van kans. Dit resulteerde in de eerste 20 tot 25 minuten in prachtige combinaties en zeer goed voetbal. Uiteraard hoorde hier ook de nodige doelpunten bij. De 1-0 kwam tot stand door een combinatie van Jos en Roger. Laatst genoemde speelde Jos op de rand van de 16m aan en buitenkant voetje nam Jos de bal listig mee en scoorde door de benen van de keeper. Voorafgaand aan de 2-0 ging een prachtige combinatie vooraf. Vanuit links werd goed gelopen naar rechts op John, die op zijn beurt Maurice aanspeelde op de 16 meter. Goed terugkaatsen van Maurice, zorgde ervoor dat John vrij kon uithalen en zodoende kon scoren. Het was ook John die voor de 3-0 zorgde. Een communieschot werd door de keeper omgevormd tot doelpunt. Dus voor alle mensen die dit verslag lezen, JOHN TRIEPELS HEEFT 2 KEER GESCOORD. Het was ook John die de schrijver van dit artikel om 11 uur 's avonds nog een berichtje stuurde dat hij het verslag nog niet had gezien. Een enkele uitbraak van Horn zorgde voor de 3-1. Voordat we echter gingen rusten kon Roger nog de 4-1 aantekenen. Een hakbal alla Madjer in de kwartfinale van de Europa cup I werd omgetoverd tot doelpunt.

De 2e helft was eigenlijk niet meer nodig om te spelen. De overwinning was binnen. Twee noemenswaardige momenten uit de 2e helft. Een mooie individuele actie van Maurice leidde tot 5-1. Horn zorgde nog voor een prachtige doelpunt door de bal heel erg subtiel over de uitkomende Stephan te bogen. Een mooie en zeer verdiende 5-2 overwinning was het eindresultaat.