RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Winterzaalcompetitie afgelast

Geplaatst op: 24-11-2021 - 694 keer gelezen

Helaas heeft de KNVB ons medegedeeld dat er vanwege de huidige coronasituatie is besloten om dit jaar geen winterzaalvoetbal te organiseren.

Hieronder aanvullend info vanuit KNVB:
Het winterzaalvoetbal staat bekend als een gezellige activiteit waar veel ouders en kinderen bij betrokken zijn. Wij willen dit uiteraard graag verantwoord organiseren.

Vanwege het oplopende en hoge aantal besmettingen waarbij vooral de jeugd wordt getroffen, zijn we van mening dat collega's en vrijwilligers onvoldoende in staat zullen zijn om de protocollen die gelden te kunnen waarborgen. Vanuit maatschappelijk oogpunt zijn we spijtig genoeg genoodzaakt om hierin een vroegtijdig besluit te nemen zodat vrijwilligers en verenigingen weten waar ze aan toe zijn en zo geen onnodige voorbereidingen gaan treffen.

Het is uiteraard ontzettend jammer dat dit jaar deze mooie activiteit wederom niet kan plaatsvinden, we hopen dat er begrip voor is dat de veiligheid en gezondheid van spelers, organisatie en publiek voor ons prioriteit hebben. Hopelijk kunnen we met de huidige en toekomstige geldende maatregelen ervoor zorgen dat dit geweldige evenement in een volgend seizoen zonder belemmeringen weer plaats kan vinden.