RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Winst voor de kampioentjes

Geplaatst op: 25-05-2023 - 707 keer gelezen

Op deze minder zonnige, maar wel nog warme woensdagavond verzamelen de dames om 18.30 uur bij Sjaen om nog even een wedstrijdje te knallen tegen Roerdalen. De dames zijn een beetje aan de late kant en wandelen 10 minuten voor de wedstrijd eens het veld op voor de warming up. Trainert Sepp dacht: ik loop om 19.28 uur het veld op om eens een opstelling te vertellen en om 19.30 uur begint dan de wedstrijd. Met een grote wisseling, Brynja mag op de bank beginnen en onze Deems in de goal. De eerste grote kansen zijn voor de kampioentjes, maar de bal wil er nog niet in.

Fay doet weer even een Fay'tje en kapt er twee van Roerdalen uit. Roerdalen begint zich dan ook te laten zien en krijgt een grotere kans. Maar gelukkig weten de dames de 0 nog te houden. Robin, Janou en Fay doen even een kopspelletje met zijn drietjes. Na 3x koppen raakt de bal toch nog de grond. Na 20 minuutjes spelen komt Roerdalen terug in de wedstrijd en krijgen zij meer kansen dan wij :(. Gelukkig hebben wij ons keepertje die de bal keurig weet tegen te houden. In de 22ste minuut weet Fay de 1-0 erin te schieten met een mooie vrije trap buiten de 16 meter. Vrije trap Fay, tegenstander kopt uit goal.

Rianne en Janine wisselen met Freya en Nina. Brynja en Eva warm lopen. Lekkere redding van Demi, Roos en Robin eruit. HANDS, VRIJE TRAP FOUT, VRIJE TRAP TEGEN, Speedy Lisan gaat als een speer over het veld..

RUST: Conclusie; boeje wae zeen toch al kampioen! Helaas hebben de bankzitters in de 2de helft geen notities gemaakt. Eva heeft de 2-0 er keurig ingeschoten, na een mooie loopactie/voorzet van Mieke. De 3-0 is voor Senna, na een mooie voorzet van Nina. Dan houdt hier het verslag op en is dit ook het laatste wedstrijdverslag van dit seizoen :(. Wij kampioentjes gaan ons klaarmaken voor een nieuw seizoen in de 5de klasse!!

KAMPIOENEN KAMPIOENEN!