RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Winst tegen de koploper voor de dames!

Geplaatst op: 14-02-2022 - 675 keer gelezen

Op zondagmorgen 13 februari om 8.45 stonden de meeste geitjes alweer klaar om te ballen. Vandaag was D-day, want wij moesten tegen koploper Koningslust VR1 en die had nog geen 1x verloren. Voor we dit verslag verder schrijven, willen we alvast een dankwoord doen aan Rick en Bent Beurskens. We hadden 2 speelsters, we zullen geen namen noemen, die hadden kapotte voetbalschoenen of waren ze kwijt. Gelukkig hadden ze beide kindermaatjes en konden ze de schoenen lenen van Bent. Na een koude warming up en een hard veld, ging het fluitsignaal af om 9.45.

De wedstrijd was begonnen. Wij begonnen zelf erg sterk, iets wat Koningslust niet had verwacht. Binnen de eerste 3 minuten scoorde Robin de 1-0! We stonden dus in de eerste 5 minuten gewoon voor op de koploper die nog geen 1x verloren had!! Met nog meer goede moed gingen we voetballen. We waren erg sterk en er werd veel over gespeeld. De eerste helft ging erg gelijk op. Dan kreeg Koninglust mooie kansen en wij kregen mooie kansen. Na 45 minuten spelen en heel wat blessures van de tegenstander verder, gingen we met 1-0 de rust in.

Tijdens de rust kregen we een goede peptalk van Sep, want we gaan die 1-0 voorsprong toch niet weggeven. Het fluitsignaal van de 2de helft begon. Ook Koningslust liet het niet bij de pakken zitten. Zij begonnen veel sterker dan ons aan de 2de helft van de wedstrijd. Gelukkig hebben wij een fantastische keepster die de ballen uit het net wist te houden. In de laatste 15 minuten van de 2de helft wist Demi gelukkig de 2-0 nog te scoren. Na een dikke 75 minuten voetbal, was de wedstrijd zo goed als beslist. Wij gaan vandaag winnen en we verslaan de koploper! Met dat motto hebben we de laatste 15 minuten nog 5x feller gespeelt dan dat we al deden. Na 90 minuten ging eindelijk het fluitsignaal en winnen wij , RKSVN dames 1, weer de wedstrijd. De 3 punten bleven in Neer en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wij zeggen PROOST!