RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wil je ook tot de

Geplaatst op: 21-09-2017 - 725 keer gelezen

Vrunj van RKSVN                                                             

De Club van 50.

Wil je ook tot de “Vrunj van RKSVN” behoren dan geldt het volgende.
Voor veel mensen die RKSVN een warm hart toedragen is er nu een mooie gelegenheid om een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging. Het doel van de “Vrunj van RKSVN” is het generen van extra inkomsten voor RKSVN, inkomsten die vervolgens worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting van onze club betaald kunnen worden.
 

Wie kan lid worden van de Vrunj van RKSVN?
Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden: leden, ouders van leden, bedrijven, opa of oma of zomaar een sympathisant, iedereen dus.

Wat kost dat?

Dat kost  € 50,- per seizoen ( ca. 1 september tot 1 juli  )

Wat krijg je daar voor terug?

Veel waardering en sympathie vanuit de vereniging. Vermelding (alleen als jij dat wil) van jouw naam op een bord in de kantine en op de website www.rksvn.nl en een gratis seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van ons eerste team.

Exclusief deelnemen aan “Coach van het jaar”.

Op basis van jouw kennis en kunde als een van de 17 miljoen coaches die Nederland rijk is mag je voor 1 januari 2018 de stand op de ranglijst 5e Klasse D, en de tot en met zondag 20 mei 2018 behaalde winstpunten van ons eerste Team via het aanmeldingsformulier bekend maken.
Waarom 20 mei en niet op het eind van het seizoen?  Op 20 mei 2018 viert onze club de RKSVN DAG en zal de winnaar na de wedstrijd van het 1e Team  bekend gemaakt worden.
De beste coach ontvangt 10% van de totale inzet van de “Vrunj van RKSVN” over het betreffende seizoen. Dit tot een maximum van € 250,-.  Bij gelijke stand wordt er geloot.

Hoe kunt je lid worden?

Dat kan door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en in te leveren aan de kassa bij thuiswedstrijden van RKSVN.  Het formulier kan ook gedownload worden via onze website www.rksvn.nl 

 Veel succes word je toegewenst namens het bestuur van RKSVN.