RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Weer geen punten in een uitwedstrijd..

Geplaatst op: 16-11-2017 - 697 keer gelezen

Door: Vital Heijnen

Afgelopen zondag stond Leveroy-uit op het programma en we wisten dat het lastig ging worden maar we wilden wel eindelijk eens een uitwedstrijd winnen.

De wedstrijd begon met een Leveroy dat snel vooruit wilde spelen en dit leidde al tot een goede kans in de 2e minuut. Een vrije trap werd nipt tot corner verwerkt. Leveroy was de eerste 10/15 minuten veel sterker en werd enkele keren gevaarlijk. Hierna kwam Neer ietsje beter in de wedstrijd en ging het meer gelijk op. Helaas scoorde Leveroy in de 24e minuut alsnog de 1-0. Op basis van de eerste 25minuten wel terecht. In het vervolg kwam Neer er lastig uit omdat Leveroy goed druk zette en zodoende bleef het ook 1-0 tot de rust.
Na rust begon Neer veel sterker en werden er ook meer duels gewonnen. Dit leidde dan ook tot de 1-1 van Roel in de 51e minuut na een goede voorzet van Loek. Echter lang kon Neer niet genieten van de gelijkmaker want in de 60e minuut werd het alweer 2-1 voor Leveroy.
Het werd zelfs nog erger omdat Leveroy ook de 3-1 binnenschoot. Hierna ging Neer meer risico nemen en druk zetten en dit zorgde ook voor de 3-2 van Emiel. De spanning werd zowaar terug gebracht. Maar ook dit duurde niet lang want vlak erna scoorde Leveroy alweer de 4-2.
In de 86e minuut scoorde Will nog de 4-3 uit een vrije trap maar echt spannend werd het niet meer.
Leveroy won terecht en Neer staat nog steeds op 0 punten bij uitwedstrijden.