RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag RKSVN Vr1 - RKSVO Vr1

Geplaatst op: 02-10-2023 - 345 keer gelezen

Op zondagochtend 1 oktober verzamelen de dames zich om 8.45 uur. Iedereen is keurig op tijd en het zonnetje schijnt. We maken ons klaar voor de wedstrijd tegen Ospel. Het eerste kwartier van de wedstrijd zijn wij sterker, maar daarna krijgt Ospel ook een paar kansjes. Niks heel indrukwekkends dus dit benoemen we niet allemaal in dit verslag. Na een halfuur spelen zijn wij toch wel de bovenliggende partij, maar hebben we dit nog niet om kunnen zetten naar doelpunten (toepasselijk bij ons). Ospel wordt wel gevaarlijk en komt ook vaker bij ons doel. Net voor rust weet onze mini Messi toch de 1-0 te maken. Dankzij onze Deems, die 3 mensen uittikt, gaan we met een voorsprong de rust in.
Hoe sterk wij de eerst helft speelde, is daar in de tweede helft weinig meer van te zien.. Ospel weet hiervan de profiteren en scoort in de 50ste minuut de 1-1..

Even later krijgt Ospel weer een grote kans, maar dankzij onze Nouke in de goal gaat de bal er niet in! Uit een corner weet Ospel de bal er wel in te tikken, maar ze verwarde volleybal met voetbal, dus die goal werd afgekeurd. In de 82ste minuut scoort Ospel toch nog de 1-2. Het was een frommelgoaltje, maar een goal is een goal. Vlak voor het eindsignaal krijgt Fay nog een grote kans, maar helaas..

Dan gaat het fluitsignaal en is de wedstrijd voorbij, helaas verloren met 1-2. Toch laten we ons hoofd niet hangen, want het is een zonnige zondag met 25 graden!! We gaan ons weer klaarmaken voor de volgende wedstrijd. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!