RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag RKSVN 6 - VV Baarlo 6

Geplaatst op: 05-05-2023 - 393 keer gelezen

Naer nam het dit weekend na de zware kater van vorige week op tegen VV Baarlo 6. Onze mannen zijn nog ongeslagen tegen Baarlo. Vandaag was een speciale dag. Voor het eerst k̶o̶n̶ ̶N̶a̶e̶r̶ ̶1̶ ̶k̶a̶m̶p̶i̶ scheen de zon dit jaar.

Naer begon direct zwak. Er zat geen duidelijk spelbeeld in en de kansen vlogen ze om de oren. Na 10 minuten was het na een miscommunicatie achterin dan ook raak. 0-1 balen. Zoals wel vaker begon Naer hierna iets beter voetballen en kwam het met een aantal kleine kansjes aan de goal. Dit resluteerde helaas niet in een doelpunt. De rest van de eerste helft was k*t.

Rust.

In de 2de helft kwamen enkele versterkingen er in met o.a. Roel D, Jules v M, en Sander B. Het spelbeeld werd iets aangepast en Naer ging meer vanuit de opbouw spelen. Erg verstandig aangezien onze mannen in de eerste helft gemiddeld 4 kilometer p.p meer hebben gelopen dan de mannen van Baarlo. Dit resluteerde dan ook in het feit dat Sem dit seizoen voor de 14de keer zijn hamstring afscheurd.

Na 55 minuten kwam Pim G op vanuit achteren waarna hij een vroege voorzet wist af te leveren op Jorg die knap raak kopte. Goal 1-1 ! Fantastisch. Snel hierna kreeg Naer weer een kans via Jorg, maar deze werd van de lijn gehaald. Naer bleef sterk voetballen maar om maar direct to the point te komen. 75 st minuut. 1-4 achter. Bizar. Vlak hierna kreeg Naer een corner. Roel gaf de bal voor op Jorg die hem fantastisch raak kopte. 2-4 hiep hiep boeit niet meer. Hierna scoorde Baarlo de 2-5.

Naer kan terug kijken op een wedstrijd waarbij het af en toe goed speelde, maar te veel weg gaf. De eerste brandende zon werd onze mannen toch te veel. Volgende week wacht de zware pot tegen FC Polen. Er moet nog een meesterplan voor worden bedacht om hier onderuit te komen. Helaas misten ze (vrouwelijke) supporters met de eerste rokjesdag.

MOTM: Jorg