RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag RKSVN 6 - IRENE 4

Geplaatst op: 31-01-2022 - 660 keer gelezen

Naer 6 ging deze zondag zonder al te hoge verwachtingen richting de koploper van de competitie; Irene 4. Naer had maar 14 spelers overgehouden aan de zware tussentijdse winterstop.

Onze mannen begonnen de eerste 5 minuten sterk, maar kwam toch al snel op achterstand door een prachtgoal van grote afstand. Enkele minuten later kwam Irene weer voor de goal. Dit maal wist Pim G de bal slecht te verwerken en scoorde (alweer) bij het verkeerde team (2-0). Boze tongen beweren dat er een belchinees aanwezig was tijdens de wedstrijd. Door het uitblijven van feiten blijven dit echter speculaties. Het onderzoek loopt nog.

Naer herstelde zich snel en Sem wist na een combinatie met wesley met een individuele actie de 2-1 te scoren. Geweldig! Onze mannen kregen weer geloof en gingen er vol voor. Na goed uitverdedigen belande de bal bij Sem die hem voorgaf op Ramon, GOAL 2-2. Absoluut geweldig.

Rust.

Na de rust kreeg Irene enkele versterkingen binnen het veld onder de noemer "Burgers met een migratieachtergrond" (Prachtige diversiteit). Al snel kreeg Naer door slecht uitverdedigen de 3-2 om de oren. K*t. Onze mannen probeerde koste van kost de gelijkmaker te forseren, maar tevergeefs. De 2de helft was saai en k*t. De "Burgers met een migratieachtergrond" wisten af en toe zichzelf niet in bedwang te houden en strooide met teksten als; "Oele ka***** zehmel" "Bolle ******" en "Vieze flie***". Naer stond hier zoals gewoonlijk boven. Respect.

Onze mannen kunnen terug kijken op een klasse wedstrijd tege de koploper van de competitie. Helaas waren er deze wedstrijd geen toeschouwers aanwezig. Teleurstellend.

MOTM: Sem Bex