RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag RKSVN 6

Geplaatst op: 15-03-2023 - 377 keer gelezen

Na het debacle in Tegelen en een daaropvolgend voetballoos weekend gingen de mannen van Naer 6 deze zondag op zoek naar eerherstel. Deze keer mochten we het laten zien op de Boekoelse akkergrond, die overduidelijk veel te lijden had gehad van het kwalitatief uitermate teleurstellende weer (lees: kutweer). Bovendien werd RKSVN geteisterd door afwezigen, waarvan een overgroot deel interlandverplichtingen had in het buitenland.

Na een rommelig eerste deel van de wedstrijd leek Naer 6 eindelijk te kunnen zeggen dat ‘t sjteit’. Echt grote kansen bleven aan beide kanten uit, totdat Boekoel op een riante plek een vrije trap kreeg… Keeper Syb stond al prachtig klaar in de hoek, de muur klaar om alles tegen te houden, maar daar kwam de bal helemaal niet. 1-0, kut. Echte kansen vielen aan de kant van Neer eigenlijk niet te noteren toen de eerste helft tot een eind kwam. Met een niet onmogelijke achterstand gingen de mannen de kleedkamer in, die zo was ingericht dat de spelers van de Gastronoom er toch een wat zenuwachtig gevoel bij kreeg.

De tweede helft werd al gauw 2-0 gescoord, al was daar reddende engel Jordy om voor buitenspel te vlaggen. De scheids ging echter niet mee in zijn beslissing en ging verhaal halen bij de flamboyante bakkersboy. De nodige emoties kwamen los bij Jordy, waarbij er zelfs een slachtoffer viel: de vlag. Al gooiend met de vlag liep Jordy terug naar zijn lijn, de goal bleef staan.
Naer 6 was niet bij krachte om kansen te creeëren en begon meer risico’s te nemen. Dit zorgde voor een zondagsuitverkoop achterin, Boekoel mocht nog 3 extra doelpunten noteren. Met 5-0 boeken we opnieuw een teleurstellend resultaat, ondanks de enthousiaste aanwezigheid van gastspelers Loekie T. en Lars.

Om het tij te keren belegt Naer 6 komende week een spoedoverleg in de vorm van een speciaalbierproeverij.

MOTM: Jordy, want hij was er.