RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag RKSVN 3 (8)-(3) BOEKOEL 1

Geplaatst op: 28-05-2023 - 498 keer gelezen

De mannen van RKSVN 3 kwamen op deze zonnige zondag bij elkaar. Ze keken al raar op dat boekoel zo fanatiek de warming-up deed.
De wedstrijd begon en verassend genoeg kwamen we binnen 5 minuten 2-0 voor. Danzkij, Joos en een eigen goal (mede dank aan Stef).

Na paar minuten saai voetbal, maakte Jelle een handsbal. Deze vrije trap nam de nummer 6 van Boekoel godverdomme lekker, vol de kruising in!

Niet veel later breekt ut 3e er weer prachtig uit. Stef houdt de bal aan de zijlijn vast en geeft met een hakje de bal door op Noud C. Deze maakt een mooie run langs de zijlijn en stuurt Tim 1op1 met de keeper. Tim houdt zijn hoofd koel en maakt schuift de bal keurig langs de keeper in het hoekje, 3-1! Dit is tevens de ruststand en de spelers gaan veel te hete thee drinken.

2de helft.

Na rust kwamen de mannen na paar minuten op een 4-1 voorsprong. Jelle maakte zijn handsbal goed en schoot hem prachtig de kruising in! Nog geen twee minuten later was het weer raak. Pim onderschept een pass van de keeper en bedenkt zich niet. Vanaf de zijkant van de zestien meter schiet hij de bal over de keeper heen het netje in, 5-1! 

Hierna volgden de 5-2 van de tegenstander maar ut 3e liet zich niet gek maken. De (C) van het team komt ook een keer mee naar voren en schiet een terugvallende bal in het hoekje, 6-2.

De 7-2 kwam van Joey, hij scoorde met zijn ‘gouden linker’ 1op1 met de keeper dus dat betekende direct wisselen! De welbekende regel met Joey is, als hij scoort is direct wisselen!

Even later dacht Noud C. Ik help Boekoel even, en scoor voor de tegenstander de 7-3… Nadat Paul een bal van de lijn pareert komt deze bij Noud C. terecht en vliegt de bal ongelukkig het doel in.

Tegen het einde van de wedstrijd scoorde Tim nog uit een assist van Niels de 8-3 en vierde dit uiteraard met zijn welbekende hupje.
Tevens was dit ook de einstand.

Pinksteren maandag gaan de mannen van ut 3de voor t’ vat!!
Kom de mannen aanschouwen een aanmoedigen op het voetbalveld van Roerdalen!