RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag RKMSV Veteranen - RKSVN Veteranen

Geplaatst op: 30-04-2015 - 647 keer gelezen

Met een zeer smalle selectie werd er afgereisd naar Meijel. Een zeer geduchte tegenstander stond ons te wachten. In Neer werd er verloren van een elftal dat goed voetbal speelde en behoorlijke verjonging had doorgevoerd. De verwachtingen waren dan ook dat ons een moeilijke wedstrijd te wachten stond. Dit bleek dus mee te vallen.

In de eerste helft werd er de bal rustig door ons rondgespeeld en Meijel maakte geen enkele aanstalten om druk te zetten op ons verdediging. Een diepe bal die slecht werd weggewerkt door een verdediger van Meijel werd door Maurice V binnenkant voet in een volley mooi als doelpunt afgewerkt. De 0-1 was op dat moment verdiend op basis van beter veldspel. Toch kreeg Meijel ook zijn kansjes maar goed keeperswerk van Stefan voorkwam de gelijkmaker. De 0-2 liet niet zo heel lang op zich wachten. Maurice V werd goed diep gestuurd en gezien zijn tegenstander zich aan het bedenken was wat hij nu moest doen, kreeg Maurice alle tijd om laag in de linker beneden hoek de 0-2 aan te tekenen. Meijel was geen schim van wat het in Neer liet zien. Met een 0-2 stand werd er thee gedronken.

De 2e helft begon zeer slap vanuit onze zijde. Blijkbaar na genietend van de thee en het heerlijke weer, zorgde ervoor dat Meijel binnen enkele minuten de 1-2 aantekende. Gelukkig reageerde we snel en goed. Een op maat genomen voorzet van Herman werd door Maurice V mooi binnengekopt. Dit resulteerde in een mooie hattrick voor Maurice. Meijel reageerde snel en een flipperkast doelpunt volgde. De bal stuitte een paar keer tussen Stefan, Gerard en een speler van Meijel met als eindresultaat de 2-3. Kort hierop werd een voorzet van Roger door Jos doorgekopt naar Danny. De bal kwam vervolgens voor de vrijstaande Jos die de 2-4 kon binnenschieten. Meijel was op dat moment niet meer in staat een vuist te maken en ook de 2-5 werd nog door Jos gemaakt door een mooie uitgespeelde counter. Een echte VVC ..... (Vaetige Voele Counter) wat me deed denken aan vroegere tijden.

Prima resultaat! Een bierpakket dat door piet nellen werd gewonnen en bier uit mooie lindeboom glazen. Wat wil je nog meer?