RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag Naer 6

Geplaatst op: 13-11-2022 - 554 keer gelezen

Wedstrijdverslag RKSVN 6 - EMS 3 Na de winst van vorige week trad Naer 6 dit weekend toch met knikkende knieën aan tegen de koploper van de competitie EMS 3. Een ding was zeker; de gatenkaas tegen FC Polonia moest worden voorkomen. Naer begon goed aan de wedstrijd maar na 20 minuten was het dan toch raak. 0-1 kut. Na de goal bleef het spelbeeld het zelfde, EMS viel aan en Naer verdedigde. Na 25 minuten spelen kwam Naer er weer uit met een snelle counter. Sven C speelt de bal naar Pim B waarna Pim de bal fabuleus binnen schoot. Fantastisch!! Na de gelijkmaker wist Naer steeds gevaarlijker te worden, mede door de Cornersboys. (De Cornerboys: Diverse waanzinnige koppers met een assistkoning waar Naer 6 veelal mee weet te scoren).

Sven C gaf de bal goed voor vanuit de corner waarna Sven vd L prachtig raak wist te koppen!! Superieur. 2-1. Helaas raakt Sven vd L geblesseerd en moest gewisseld worden. Kut. EMS bleef druk naar voren uitoefenen, maar Naer bleef aan het counteren met Sven C waardoor hij in de 40ste minuut zijn 3de assist kon produceren door de bal voor te geven op Jorg.... GOAL 3-1. Fantastisch. Enkele minten later scoorde EMS de 3-2, kutzooi. Rust. Na de rust ging het meteen fout. Na maarliefst 12,346 seconden lag de bal al in het net. 3-3. Zeer kut. Hierna gebeurde er niet veel. EMS was sterker en Naer zakte achteruit waardoor Syb een aantal mooie redding moest maken. We spoelen door tot de 75ste minuut. 3-4 kutgoal.

Naer moest alles op alles zetten om de gelijkmaker te forceren. Enkele minuten later kreeg Noudje de bal op de volley en zag hem de kruising in vliegen. Helaas wist Kwasimodo een redding te verrichten. Gelukkig rest er nog een corner. De cornersboys kwamen naar voren. Sven C gaf de bal voor waarna Joost verlengde en Job het laatste tikje kon geven. GOAAAL... 4-4. GEWELDIG. Naer moest dit nog 5 minuten volhouden maar dit mislukte. 4-5 90ste minuut. Jammer. Kut. Naer staat na 90 minuten helaas met 0 punten maar kan trost zijn op deze prestatie. Onze supportersvereniging was weer aanwezig in grote getalen waaronder zelfs Dirkje de barvrouw. Helaas vonden ze het wederom te koud voor ontblote bovenlichamen... Jammer! Motm: Sven en Syb