RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag Helden 7 - RKSVN 6

Geplaatst op: 17-05-2023 - 328 keer gelezen

Naer 6 mocht vandaag aantreden tegen de nummer 3 van onze competitie Helden 7. Door blessures en gezinsuitbreiding, had Naer de hulp ingeschakeld van Max (Naer 3), Finn en Stijn (Naer JO-19).

Naer begon slecht aan de wedstrijd.  Onze mannen leden veel balverlies en verloren veel duels. Dit leidde al snel na een 3-0 achterstand... Opvallend was dat Naer kopgoalen tegen kreeg, dat zijn ze niet gewend.
Helden was ook niet al te best dus Naer besloot eens wat terug te doen. Noud veroverde de bal op de helft van Helden, waarna hij Joep inspeelde. Joep dacht niet na en schoot van 20 meter een hobbelballetje op goal, wat resulteerde in de 3-1!!! Fantastisch en geweldig, maar een hele lelijke goal.

Nog geen 5 minuten later, veroverde Job de bal, na een keer goedleggen, schiet hij hem netjes in de linker onderhoek. 3-2!! Hoe kan dit?? Naer stijgt boven zichzelf uit in de eindfase van van de eerste helft.

Rust.

Na rust gaat Naer door met hoe ze de eerste helft eindigde. Meer drive en meer inzet. Wat leidt tot de jongste doelpuntenmaker voor Naer 6!! Stijn Joosten, onthoudt die naam! Van 25 meter schoot hij de bal geplaatst in de rechterkruising. Fantastisch en wonderschoon! 3-3! En dan te bedenken dat Stijn pas 16 jaar is, autorijden en bierdrinken mag nog niet, maar scoren voor Naer 6 mag op alle leeftijden!

Helaas kon Naer niet lang genieten van dit doelpunt want nog geen 2 minuten kon Syb alweer gaan vissen. 4-3... K*T!

In de rest van de wedstrijd gebeurde er bizar weinig. Naer kan terugkijken op een matige wedstrijd waar het wel veerkracht en strijd heeft laten zien. Helaas waren er ondanks het goede weer geen supporters aanwezig, jammer...
Volgende week mag Naer het thuis opnemen tegen Belfeldia, hopelijk zien we dan wel een grote hoeveelheid supporters en wellicht wel wat ontblote bovenlichamen!


MOTM: alle moeders van RKSVN 6
En kersverse 'daddy' Sven van der Leeden