RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijdverslag FC Venlo 7 - RKSVN 6

Geplaatst op: 26-04-2023 - 364 keer gelezen

Naer mocht weer eens de Maas over in de wedstrijd tegen Venlo. Kent u dat team nog? Waar Noudje K. en Roynaldo in de thuiswedstrijd voor de beslissing zorgde.

Naer begon matig aan de wedstrijd, veel balverlies en slechte passes... Al na 10 minuten kwam Naer op een 1-0 achterstand. Sem, terug van vakantie, was vergeten aan welke kant hij moest scoren en hielp met een knullige actie Venlo aan de 1-0. K*t! Venlo bleef druk zetten en dit zorgde voor een aantal frustraties (ook richting de scheids die overigens prima floot). Joost mocht daarom na 15 minuten al even afkoelen met een gele kaart...
Naer liet verdedigend steken vallen, maar wat verwacht je ook tegen de Venlose Messi. Deze schoot in de eerste helft nog eens 3x raak en zo stond het met rust al 4-0... Kut en jammer, want Naer speelde helemaal niet zijn slechtste wedstrijd. Voor rust kreeg het nog enkele kansen op de aansluitingstreffer maar de bal wilde er maar niet in.

Rust 4-0
 
Naer begon met een nieuw strijdplan aan de tweedehelft. Druk zetten zoals de laatste 10 minuten en dicht op Messi zitten. Pim G. opperde dat we best wat overtredingen mochten maken en laten voelen dat we er waren. Dit nam hij zelf iets te letterlijk door in de 55e minuut de Venlose Messi met een flinke uithaal naar het gras te trappen. Rood... Kut! (Of dit rood of geel was, hierover wordt achteraf nog flink gediscussieerd)

Naer bleef ook met 10 man gewoon hun ding doen en kwam beter in de wedstrijd. Er was meer strijdlust en er werden veel meer meter gemaakt. Complimenten hiervoor, maar waarom kan dit niet vanaf minuut 1?

Naer bleef defensief goed staan en Syb had een aantal goed reddingen!
Dan in de 82e minuut. Sjoerd neemt op eigen helft een vrije trap en besluit deze maar zo ver mogelijk naar voren te trappen. De niet loe te krijgen Jorg besluit hier maar voor de zoveelste keer achteraan te rennen met als resultaat 4-1!!! Prachtig en verdiend!
Dit was tevens het eindresultaat.

Naer kan terugkijken naar een prima tweede helft waarin veel strijdlust zat en ondanks dat ze met 10 man op het veld stonden, ze geen doelpunt meer tegen kregen.

Ondanks het goede weer waren er helaas geen supporters aanwezig. Jammer. Hopelijk zijn deze er volgende week in grote getalen, wanneer er ook een fotograaf aanwezig is voor mooie actiefoto's van onze mannen.

MOTM: Arjeng en Roynaldo