RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wedstrijd verslag RKSVN 3 - SHH 5 (3-0)

Geplaatst op: 24-03-2023 - 527 keer gelezen

‘Het volgende wedstrijdverslag wordt mede mogelijk gemaakt door ChatGPT’

Op een zonnige zondagmiddag vond er op het Ligteveld een spannende voetbalwedstrijd plaats tussen twee rivaliserende teams. Joey, meldde zich keurig op tijd in het lokaal in zijn Albert Heijn werkkleding om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

De wedstrijd werd geleid door keeper Paul, die zijn rol als scheidsrechter met verve vervulde. Al snel werd duidelijk dat RKSVN 3 de overhand had. Na een aantal kansrijke situaties wist Joos de score te openen, door uit een corner op fenomenale wijze te scoren, a la Haaland.

Het andere team probeerde zich terug te vechten, maar kon geen vuist maken tegen het uitstekend spelende RKSVN 3. Sander zorgde voor de tweede goal, door een corner stijf in de kruising te koppen, a la Virgil van Dijk. Het derde doelpunt was minstens zo fraai, uit een mooie steekbal van Pim wist Niels heel knap voorlangs in te glijden en de bal in het net te leggen.

Na de rust probeerde SHH zich terug te knokken in de wedstrijd met een aantal kansen maar het was vooral RKSVN 3 wat gevaarlijk was. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-0 overwinning voor het RKSVN 3 dat daarmee de overwinning terecht verdiende.