RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Warme start Veteranen!

Geplaatst op: 06-09-2022 - 689 keer gelezen

Door: Herman Korsten

Met de invallers Ramon, Fer en Mathijs hebben we voldoende in de actieve spelers vandaag. Bij Bieslo is dat anders, 9 man en eentje nog onderweg. Patrick zal het verschil in aantal glad trekken, of dat ook voor de kwaliteit geldt is nog even afwachten.

Opvallend: de nieuwe outfit voor de oranje mannen. Alleen de keeperstrui is nog niet geaccepteerd.

 Ons leidersduo Fred en John (Ruud stuurde de opstelling vanuit Italië) start met Dave op doel, Ruud, Thijs, Tom, en Marcel achterin, Fer,   Jos, Mathijs op het middenveld en Thei, Ramon en Joost voorin. Reserves voorlopig: Erik, Danny en Rob.
 Scheidsrechter Erik Versteegen, geassisteerd door Peter.

 Ook de supporters werden verrast, dugout weg, geen zitplaatsen meer!

Op het veld zijn de teams goed aan elkaar gewaagd maar ondanks twee redelijke kansen voor Bieslo is het Joost die de openingstreffer laat aantekenen. De 1-1 is even later te bewonderen als een voorzet wel wordt afgewerkt. Na slechts een minuut later is de voorsprong er weer door Mathijs en staat het zo na 12 minuten 2-1. Er wordt tijdig gewisseld om de warme omstandigheden te kunnen overleven: Thei en Marcel krijgen rust en Erik en Danny mogen de wei in. Die luxe heeft Beesel niet maar in middels is wel nr.11 op het veld na “vertraging bij het veer”. Net voor rust voor beide doelen nog spannende momenten. Dave behoedt ons voor de gelijkmaker met een mooie redding terwijl Neer daarvoor een flinke kans mistte. Joost lukt het wel want de voorbereiding door Jos vanaf rechts is niet te missen.

Rob en Marcel starten in de tweede helft en Ruud en Thijs krijgen wat langer rust.

Patrick geeft antwoord op de eerdere vraag en scoort de 3-2 voor de gasten. Niets op aan te merken, alleen die sokken dan.

Joost is scherp vandaag en dat blijkt uit zijn derde treffer bij de 4-2. Het spel blijft op en neer gaan en de volgende treffer is weer voor Bieslo. Met een geplaatst afstandsschot waarbij Dave alleen kan toekijken, is de stand op 4-3 gebracht. Danny wordt vervangen door Thei en als even later Fer ongelukkig ten val komt en de strijd moet staken, maakt Thijs zijn rentree.

Erik wil het nog spannender maken en test Dave op alertheid met een hoge bal. Het loopt net goed af. Na een flitsende actie en assist van Mathijs wordt de eindstand op 5-3 bepaald door Ramon. Het slotoffensief van Beesel kan daar geen verandering meer in brengen.

De kop is er af, volgende week staat Maasbree uit op het programma.