RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Voortgang vrijwilligersbeleid

Geplaatst op: 27-09-2023 - 612 keer gelezen

Inmiddels zijn de eerste weekenden gedraaid aan de hand van het nieuwe vrijwilligersbeleid. Als RKSVN zijn we enorm trots om te zien dat de diensten zo goed worden opgepakt! Dankjewel hiervoor!

Zoals eerder vermeld ligt de focus dit seizoen met name op de kantinediensten en de scheidsrechters. 

  • De kantinediensten worden erg goed opgepakt. Met de overname van 't Maasveld per 4 september zijn er nog een paar praktische zaken die we samen met 't Maasveld nu aan het verbeteren zijn. Zo worden de laatste onduidelijkheden rondom de kantinediensten uit de lucht geholpen. Wij zijn in ieder geval hartstikke blij met Jo Sniekers als sleutelhouder vanuit 't Maasveld!

  • De invulling van de scheidsrechters op de zaterdagen blijkt af en toe nog wat lastig te zijn. Dit is ook wel begrijpelijk, omdat dit niet voor iedereen even makkelijk is om op te pakken. Toch hebben we de afgelopen weekenden al een aantal nieuwe scheidsrechters gezien op de velden.

Voor degene die hebben aangegeven dat ze geen kantinediensten kunnen draaien en ook geen scheidsrechter kunnen zijn. Hiervoor zijn we nu een lijst aan het maken met taken vanuit alle commissies. Dit zijn taken die niet structureel gedaan worden, maar waar eventueel wel ondersteuning gewenst is. Zodra deze compleet is zullen we diegene persoonlijk benaderen. 

Nieuwe kantinediensten worden toegevoegd zodra het schema van de jeugd bekend is gemaakt door de KNVB. Dit wordt helaas pas in het weekend van 8 oktober verwacht. Maar geen zorgen, er komen nog genoeg kantinediensten aan! We zullen voor nieuwe diensten een pushmelding uitsturen. Let op! Zorg dat je je de eerste keer via de RKSVN app aanmeldt zodat je ook alle pushmeldingen van nieuwe diensten ontvangt. Zonder RKSVN app ontvang je geen pushmeldingen.

Mocht je toch al wat willen betekenen, bekijk vooral de taken van de scheidsrechters die nog openstaan. Verder wordt de app Topperr nu gefinetuned met dank aan Wabbes! 

Al met al zijn we goed op weg! 
Nogmaals dank namens,

De Vrijwilligerscommissie
Rianne Geenen, Vera Beurskens, Juul Tobben & Renee Theelen