RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Voorbeschouwing: RKSVN speelt wedstrijd van het jaar

Geplaatst op: 30-04-2015 - 558 keer gelezen

Aanstaande zondag geldt er maar 1 ding voor RKSVN  1 en dat is punten pakken. De ploeg heeft in de strijd om degradatie, in het laatste duel van de competitie, absoluut punten nodig om directe degradatie af te wenden. RKSVN heeft geen eenvoudige wedstrijd voor de kiezen, er wordt gespeeld tegen nummer 2, SV Panningen.

Afgelopen zondag speelde RKSVN tegen Haelen 1, in deze wedstrijd kon de ploeg het een goede helft bijbenen. Daarna was Haelen te sterk voor Neer, kwalitatief maar ook zeker qua fitheid. RKSVN zal tegen Panningen uit een ander vaatje moeten tappen wil het enigszins aanspraak maken op punten.

Voor Panningen staat er zondag niets meer op het spel. De ploeg is zeker van de tweede plaats in de competitie en heeft daarnaast al een ticket verworven voor de nacompetitie (in de strijd om promotie). Over nacompetitie gesproken; ook voor RKSVN kan er nog een verlenging komen na de reguliere wedstrijden van dit seizoen.

RKSVN staat momenteel op een gedeelde 10de plaats met SC Leeuwen. Indien beide ploegen aanstaande zondag geen punten pakken, zal er een beslissingsduel gespeeld worden om klassebehoud. Indien beide ploegen 1 punt pakken, en nummer 9 VV Swalmen geen punten weet te pakken, wordt er een halve competitie gespeeld.

Wilt u de regels weten die gelden bij dit scenario? Klik dan hier!

De wedstrijd wordt zondag in Panningen gespeeld om 14:30 uur. Het moge duidelijk zijn dat de belangen ontzettend groot zijn. Bij een nederlaag, behoort rechtstreekse degradatie tot de mogelijkheden (indien SC Leeuwen wel punten weet te pakken).

RKSVN 1 kan uw steun goed gebruiken, komt u hen steunen zondag?