RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Voetbalworstelen

Geplaatst op: 06-02-2023 - 733 keer gelezen

Op deze iets niet zo zonnige zondagmorgen mogen de geitjes na een lange winterstop eindelijk weer de wei in. Het regent een beetje en is erg koud, maar niets houd ons tegen. Als we vandaag weten te winnen, krijgen wij een vat bier van de club!! Daar gaan we dan ook voor. Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd tegen Asenrooy gaat van start. Er zijn vandaag geen notities gemaakt van de wedstrijd en aangezien mijn geheugen het zelfde werkt als een goudvis (een rondje zwemmen in de vissenkom en dan alweer vergeten wat ik moest onthouden) wordt dit een kort verslag...

De wedstrijd was erg fysiek, de tegenstander wist ons goed te raken, soms vroegen we ons dan ook af of we nu aan het voetballen waren of aan worstelen deden.. De grond werd in elk geval vaak van dichtbij bekeken deze ochtend. In de eerste helft waren er wel een paar kansen van Robin, Demi en Senna, maar helaas gingen deze er niet in. Met een stand van 0-0 gaan we de rust in. Na de rust is er aardig wat gewisseld aan Neerse kant en staat er bijna een heel nieuw eftal in. We starten de tweede helft niet heel sterk, we kakken zelfs een beetje in en geef Asenrooy kansen. Gelukkig weten we ons te herpakken. Senna maakt een mooie actie en sprint met de bal naar voren. Ze geeft de bal keurig voor de goal en Eva weet de bal er in te tikken met haar boobies! STIEF TEPEL GOALL!! Dit noemen we nu een echte vrouwengoal, keurig Eef!

Voor de rest was de tweede helft zenuwslopend. We hadden de drie punten echt nodig en waren daardoor meer aan het verdedigen en pingpong voetbal aan het doen, dan echt een bal fatsoenlijk raken. Na 90 minuten fluit de scheids eindelijk af en is onze eerste winnende wedstrijd na de winterstop een feit. Direct na de wedstrijd hebben we onze lieve vriend Jort direct gebeld om het nieuws te vertellen dat ook wij dames de vierde wedstrijd op rij hebben gewonnen! Dat vat bier houden we nog even te goed, want er moesten een aantal dames gaan drinken op de dameszitting in Kessel-Eik.

De geitjes gaan voor nu weer terug de stal in en maken zich klaar voor de wedstrijd tegel Roggel.