RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Voetballen doe je met je hoofd

Geplaatst op: 18-10-2021 - 529 keer gelezen

"Het zesde van Naer was deze zondag wederom getergd door blessures". De zin waar ieder verslag mee wordt geopend, zo ook vandaag. Onze mannen (+ Collin Driessen, A-talent) moesten vandaag al vroeg paraat staan voor de uitwedstrijd in Kessel. Wonder boven wonder was iedereen optijd, zelfs Noud Kessels. Geruchten beweren dat dit te maken heeft met zijn risicovolle achternaam. 

De eerste helft startte goed. Naer had de overhand en maakte voortduurend het spel. Na 13 minuten kreeg Naer zijn eerste corner. Wesley Saelmans gaf een prachtbal bij de 2de paal waar Pim Bosscher hem WAAN-ZIN-NIG tegen de touwen kniktte. Kessel had vermoedelijke een zware avond achter de rug waardoor het reactievermogen niet was zoals had het moeten zijn. De sterspelers van Naer werden voortduurend omver getrapt door de schele ossen van Kessel.... over schele ossen gesproken, de grensrechter van kessel had zijn zicht niet op scherp staan. Hij wuifde voortuurend om hulp met zijn vlag, maar dit kwam er niet. Daarintegen verwarde de scheidsrechter dit met buitenspel, erg markant en zielig voor de beste man. 

Naer liet zich echter hierdoor niet van de wijs brengen en bleef keurig verzorgd voetballen door de bal het werk te laten doen. (Credits voor interim keeper Job Noblesse). Na een half uur spelen kreeg Naer een vrije trap aan de zijlijn. Pim Geelen gaf de bal indraaiend voor waardoor Sven van der Leeden hem binnen kon koppen. Wederom een absoluute wereldgoal. 

Vlak voor rust kreeg Kessel een kleine kans om uit te halen. Het schot belande prefect in de hoek. 2-1. Kut. 

Rust. 

Kessel kwam sterker uit de kleedkamer en wist al snel de 2-2 te maken. Onze (wel gezonde) grensrechter stak de vlag omhoog, maar hier gaf de scheidsrechter niets om. Meten met twee maten noemen ze dat in de volksmond. Ed. Naer kwam niet verder dan een aantal kleine kansen in de tweede helft. Helaas bleef het bij 2-2. 

Naer pakt zijn 1ste punt en kan het veld wederom met opgeheven hoofd verlaten. 
Onze supporters waren weer aanwezig in grote getalen, echter weer zonder ontblote bovenlichamen. Dit keer begrijpen wij dat i.v.m. het koude weer. Een spandoek of vuurwerk was wel op zijn plaats geweest. 

MOTM: Muip, waanzinnige pot.