RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Vispas Syb Geraets ingetrokken!

Geplaatst op: 08-11-2021 - 643 keer gelezen

Naer 6 was deze zondag voor het eerst dit seizoen met maarliefst 17 (!) spelers. Ongekend. Onze mannen namen het deze zondag op tegen Baarlo 6. Vlak voor de wedstrijd werd duidelijk dat het thuispubliek in grote getalen arriveerde. Een extra druk voor onze spelers. 

Naer begon sterk aan de wedstrijd en kreeg een aantal kleine kansjes. Achterin bleef het goed gesloten. Na een half uur spelen kreeg Job Noblesse de kans op de 1-0. Helaas, hij misste. De druk van de duizenden mensen in Naer (waarvan tientallen op het sportpark aanwezig) werd hem te veel. 

Rust. 

Naer kwam weer sterk uit de kleedkamer en de kansen stapelde zich op. Ditmaal bezweek Thijs Winkelmolen onder de druk. Kut. De wedstrijd bleef gelijk opgaan en Naer kreeg na 70 minuten de grootste kans van de wedstrijd. Ramon van Ratingen dribbelde als een ware Ronaldinho naast de keeper maar transformeerde op het beslissende moment in Johnny van de Beukering. Jammer en kut. In het interview achteraf liet hij weten dat ook hem de druk van de toeschouwers te veel werd. 

Richting het einde van de wedstrijd kreeg Baarlo nog een aantal grote kansen. Per Peeters en Syb Geraets zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de nul bleef staan tot het eindsignaal. 

We kunnen u dan ook mededelen dat de vispas van Syb Geraets is ingenomen wegens te weinig vangst. 

Naer 6 kan terugkijken op een degelijke wedstrijd. We bedanken onze steeds verder groeiende supportersvereniging voor het toejuichen van onze mannen. 

MOTM: Naer 6.