RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Veteranen mild voor Baarlo

Geplaatst op: 22-02-2016 - 628 keer gelezen

Blij verrast met het doorgaan van de wedstrijd is er een goede opkomt vandaag. Om veld 2 te sparen starten we drie kwartier eerder op veld 3 maar ook dit wordt gaande weg de wedstrijd flink soppig door de aanhoudende regen. De drie eenheid is vandaag compleet en presenteren  de volgende opstelling:

Stefan, Ruud B., Rob, Jos, Wim, Roger, Maurice, They, Joost, Danny, Rich.
Reserves:  Jeffrey, Ruud vS.,  Herman, Erik en John T.  
Scheidsrechter: William. Assistent scheidsrechter:  Erik en Har.

Het wedstrijdbeeld  is vrij snel duidelijk en bij de eerste de beste kans is te zien dat het voor Baarlo een zware middag gaat worden. Roger’s steekpass brengt [XX]*.  Pas in de 12e minuut is het raak als een snelle aanval over een beperkt aantal stations door Danny laag in de verre hoek wordt afgerond.

Er worden vele aanvallen opgezet  waaruit verschillende goede en minder goede kansen volgen. De beste kans is er voor Joost en Maurice die elkaar de eer gunnen en brengt uiteindelijk [XX]. Bovendien buitenspel.  Een serie van drie hoekschoppen brengt wel resultaat als Jos binnenkopt. Het is inmiddels de 23e minuut. Rich heeft bij een volgende gelegenheid geen geluk en treft slechts de lat met zijn kopbal. Voor rust een kleine opleving van Baarlo als ze eens in de 16 binnendringen. Stefan ziet dat de bal via de paal terug het veld inspringt. Maurice krijgt nog een kans maar met 2-0 klinkt het rustsignaal van William.

In de rust wordt de gehele linkervleugel vervangen. John , Herman en Ruud van S. voor Wim, They en Danny. De eerste de beste aanval loopt via deze zijde en Herman rondt zijn eerste balcontact, naar prima stoorwerk van Ruud, af met een geplaatst schot mét stuit: 3-0. Het tweede balcontact had ook een doelpunt moeten zijn maar de scherpe assist van Joost wordt langs het open doel gewerkt. Hij blijft de plaag voor de rood-zwarten [XX] + [XX]. Eerlijkheidshalve moet er bij gezegd worden dat hij het ook alleen móet doen want de collega spitsen nemen steeds een bus later. Dan kan Rob “zijn club” een beetje pijn doen door de bal wel over de doellijn te werken na een assist van Joost. Het staat 4-0, de supporters durven nog net niet “10-10-10” te scanderen maar het gemak waarop het nu gaat geeft wel aanleiding. Echter worden er te veel kansen gemist [XX]+ [XX]. Erik gaat het nog even proberen en vervangt Jos. De vijfde treffer komt ook nog als Rich kan aanleggen, het schot wordt weliswaar aangeraakt maar verdwijnt toch in het net. Baarlo komt sporadisch op onze helft en zonder noemenswaardig gevaar te stichten. Er wordt zelfs niet geprofiteerd van een misverstand tussen Jeffrey  en de verdedigers. Wij gaan door met het creëren van de vele kansen en net zo veel missers [XX]. Ook een mooi niet alledaags een-tweetje kan door onze goaltjesdief Maurice niet worden afgerond; een fraaie kopbal en de beste actie van de Baarlo-doelman.  [XX]. Rob lukt het nog wel en brengt  de eindstand op 6-0. Hij kan zich met gepaste trots laten zien in Baarlo. En nogmaals [XX].

*) Patroon [XX]  ; lees hier [Joost vrij voor de keeper maar hij weet niet af te ronden]