RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Veteranen: RKSVN 1 - 1 Roggel

Geplaatst op: 26-05-2014 - 791 keer gelezen

De lentezon doet goed zijn best en het hoofdveld ligt er prachtig bij. De, vooral van Roggelzijde meegekomen supporters, kunnen van niet veel meer genieten vandaag. Een draak van een wedstrijd mag geen winnaar hebben.

Voldoende spelers beschikbaar maar de (licht) geblesseerde en net (niet) herstelde collega’s pakken een snipperdag. De drie-eenheid tovert de volgende opstelling op papier: Rich, Gerard, Rob G., Maurice J., Fred, Maurice V. Thei, Joost, Fons, Herman.
Reserves: Niels, Coen, Jan.
Scheidsrechter is Pascal, geassisteerd door Har Sanders.

Vanwege aanhoudende keepersproblemen pakken Rich en Maurice J. deze functie in deeltijd op en spelen de andere helft op hun vertrouwde plaats in het veld. De eerste helft moeten we eigenlijk afsluiten met een royale voorsprong maar er worden nogal wat kansen gemist. De eerste door Fons op goed aangeven van Joost en iets later met een poging met zijn zwakste been. Maurice V. doet het al niet veel beter en ook uw correspondent moet, op vele verzoek, in dit rijtje genoemd worden. Vier man voorbij en dan een heel slap schotje. En die verre ingooi van Joost had er ook in gemoeten. De Roggelse keeper houdt zijn doel voorlopig schoon. Joost moet geblesseerd het veld verlaten. Rich, onderhand een van de meest ervaren doelmannen dit jaar, houdt ook nu “de nul” en zo gaan we met een teleurstellende 0-0 de rust in. Na rust een zelfde beeld maar nu met succes als bij een van onze corners het Rob G. lukt om met een meer effectieve dan stijlvolle omhaal de bal in het Roggelse doel te werken *).

Dit maakt extra krachten vrij bij het geprikkelde zwart-witte team dat vandaag niet wil verliezen in de jubileumwedstrijd. Het spel zinkt naar een bedenkelijk peil met veel balverlies over en weer, en de nodige blessurebehandelingen. Een zeldzame onoplettendheid bij ons achterin en de Roggelse jubilaris krijgt wat de aanhouder verdiend: Zijn fraaie uithaal is voor zijn oud-collega Maurice J. te geplaatst en het is 1-1. Onze druk wordt verhoogd maar het is te laat. In de allerlaatste seconden mag Rich, nog een goed teruggelegde bal van afstand afvuren maar die komt, niet voor het eerst vandaag, bij de ponyclub terecht.          

Zie YouTube voor de camarabeelden: Rob G omhaal