RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Verbroedering LTV en RKSVN

Geplaatst op: 24-10-2017 - 619 keer gelezen

Door een vrije dag in het speelrooster is het vandaag dé dag om een nieuw initiatief (maakt niet uit van wie) eens te realiseren: Een uitwisseling van voetballend en tennissend Neer op leeftijd. Het eerste deel van dit treffen vind dus vandaag op de groene grasmat van het sportpark plaats. Behalve de bindende factor van het zelfde sportpark te delen, zijn er natuurlijk de leden die we delen. En natuurlijk Lindeboom. Maar zover is het nog niet. Eerst goed warm lopen waarmee de tennissers fanatieker zijn dan de voetballers die lang aan de praat gehouden worden coach Bas.


                                                    LTV in wit met enkele bekende veteranengezichten

Dan is er nog het officiële afscheid van hun actieve loopbaan als voetballer van John Bouten, Gerard van der Schoor en onze voorzitter himself, Maurice Janssen met een wel heel korte speech over hem zelf. 


                              Hoewel niet allemaal even vrijwillig gestopt, kunnen ze er nog mee lachen.

De teams waren licht gemengd en zodoende redelijk aan elkaar gewaagd. Van de wedstrijd zelf geen uitgebreid verslag maar met de uitslag van 3-1 over de volle 70 minuten kon iedereen leven en tevreden aan de derde helft beginnen.  
Ook hier een extraatje: Fons, Coen, Gerard, Bas en Henk, i.v.m. samen 300 jaar, doen een duit in het zakje en de verbroedering die daarna volgt met heerlijke worst en hamburgers en andere hapje,  is zeker voor herhaling vatbaar.

Ergens in juni is de locatie én de sport omgekeerd en zijn we welkom bij de buren van LTV Neer.