RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Vacatures RKSVN Dames 1

Geplaatst op: 30-05-2022 - 833 keer gelezen

Het was weer een mooie zondagmorgen. Nou ja morgen? Voor ons voelde het al bijna als avond, want we hoefde pas om half 12 te vertrekken!! Dit zorgde er wel voor dat iedereen eens op tijd was. Mooi, geen boetes... Nou ja toch wel. Jesse was even vergeten dat ze moest rijden, toch nog de pot gespekt voor een mooi teamfeest. De wedstrijd was tegen medekoploper Koningslust. Het gaat er vandaag op, wie word kampioen? Is dat Koningslust of Meijel? Koningslust moet meer 4 doelpunten meer als Meijel winnen om kampioen te worden. Tijdens de warming up hebben we ook geprobeerd om dealtjes te sluiten, wij lusten namelijk wel een vat bier... Maar Koningslust denk dit te kunnen behalen zonder deal... Nou ja dan niet!

De wedstrijd is gestart en ook al hebben we zo lang uitgeslapen, niemand is wakker in het veld. Nog geen paar minuten is de wedstrijd bezig en Koningslust krijgt een vrije trap net buiten de zestien. Deze word netjes over de muur richting de hoek erin geschopt... Koningslust komt op de 1-0 voorsprong. Daarna krijgen ze nog veel kansen, maar gelukkig staat er nog een verdediging bij Neer waardoor ze niet kunnen schieten op goal. Helaas raakt onze mid-mid Fay geblesseerd en word ze gewisseld. Kort erna komt Koningslust 1 op 1 tegen onze keepster, Eva deed haar best, maar helaas ging deze bal in de goal. 2-0 voor Koningslust. We geven de strijd niet op, want wij hebben dit keer 2 geheimen wapens meegenomen. Mette en Milou deden mee, zouden zij dan net zo goed zijn als hun moeder??? Mette komt tijdens de eerste helft in het veld en je ziet gelijk het leeftijdverschil tussen onze verwelkte bleumkes en het jonge bleumke (woorden van Sep tegen Kessel een aantal weken geleden). Ik denk dat hier ergens wel de rust was, onze administratief medewerkster heeft nergens tussen de aantekening rust getypt... dus plan ik hem er zelf maar even in. Het is rust.

We krijgen vieze thee en een goede peptalk van Sep. Ook al staan we 2-0 achter, hij is erg positief. Als we het veld weer op willen lopen regent het heel erg hard, dit word een deprimerende tweede helft. We gaan verder met de aantekeningen van onze administratief medewerker. We gaan er even vanuit dat dit dan allemaal in de tweede helft is gebeurd; Eva maakt het gelijk heel spannend, ze tikt zelf de bal voor eigen doel... Zal dit nu een eigen doelpunt worden?? Gelukkig corrigeert ze zich zelf door met een mooie duik de bal weg te halen, goed gedaan keepertje! Toen was er een puppy naast het veld en was onze administratief medewerkster even afgeleid... Nikki denkt dat ze beter kan functioneren als ze gedronken heeft, ze heeft dan meer zuurstof. Nu voelt ze zich net een kip. Ook is ze allergisch voor de zondag, want ze heeft hoofdpijn en dat heeft ze nou elke zondag. Ondertussen staat Eva er als een pop in de goal, het enigste wat door haar hoofd doorgaat is K U T... (zie bijgevoegde foto).

Na 5 minuten houd het op met regenen. 'Hadden we niet 5 minuten later kunne beginnen' aldus trainer Sep. Freya mag weer het veld in en moet bij nummer 3 blijven. Waar nummer 3 heengaat, gaat Freya ook mee. Al is het naar de wc, MEE MET NUMMER 3!!!! Door de puppy heeft onze administratief medewerker de 3-0 gemist... Wij zitten te denken aan ontslag voor onze administratief medewerker?? Ondertussen duurt de wedstrijd wel erg lang, net als dit verslag. We geven wel een dikke shout out naar Mette en Milou, wat is dit een goude duo. Zo jammer dat Renee er met haar hoofd weer tussen moest lopen, anders hadden de dames samen een mooie actie. Pfoeh eindelijk is daar dan het fluitsignaal, eindstand 3-0. Aangezien Meijel veel dikker van Kessel is gewonnen, is Meijel kampioen en moet Koningslust het doen met een 2de plaats. Wij geitjes hebben dus toch nog goed genoeg ons best gedaan om het maar 3-0 te laten worden.

Ondertussen staan onderstaande vacatures bij ons open: administratief medewerker, het notuleren van aantekening van de wedstrijd (Senna H. JE BENT ONTSLAGEN!) vrijwilliger voor het maken van een verslag over ondernemingschap, Nikki moet dit inleveren op 30 mei. Wie wil dit voor haar maken?