RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Update werkzaamheden Het Maasveld

Geplaatst op: 16-09-2022 - 581 keer gelezen

Nieuw speelveld

In de zomerstop is Het Maasveld gestart met het aanleggen van een nieuw speelveld op de plaats van het oude trainingsveld. Naast omheining en een stukje bestrating, proberen we dit veld zo snel mogelijk speelklaar te krijgen. Middels onder andere veelvuldig beregenen en bemesten wordt het gras sterker gemaakt. De planning is dat de jeugd er vanaf medio Oktober op kan trainen en dat Senioren in Maart het veld kunnen gaan gebruiken. De komende week zal dit veld verlicht gaan worden door het Maasveld, zodat het veld dadelijk in de avonduren gebruikt kan worden. Het veld zal in eerste instantie door de jeugdteams worden gebruikt om de belasting zo laag mogelijk te houden.

Het hoofdveld

Het hoofdveld is aan de kant van het paardenterrein ingekort. De reden hiervan is dat er dan een strook tussen het Hoofdveld en Paardenterrein wordt ingezaaid. Hierdoor kan het hoofdveld verplaatst worden, zodat er gestart kan worden met de aanleg van tennisvelden op het huidige stenen handbalveldje. Het hoofdveld zal ten alle tijden de juiste afmetingen behouden die gesteld zijn aan een wedstrijdveld.

Bezetting velden

Doordat het nieuwe veld nog niet gebruikt kan worden en we (nog) niet overal verlichting op de velden hebben, is het helaas hier en daar behelpen met de bezetting. Het Maasveld heeft, in samenspraak met RKSVN, veld 3 gedeeltelijk weten te verlichten met de verlichtingsmasten van veld 2. De verlichting van deze masten voor veld 3 zal worden aangepast zodat de lichtintensiteit verhoogd wordt en we beter zicht zullen krijgen.

Toegangspad

We hebben het Maasveld gevraagd om het toegangspad naar de kleedlokalen / kantine zo snel mogelijk te verbeteren. We willen voorkomen dat het dadelijk een modderpoel wordt en dat er lekke banden ontstaan door scherpe stukken in het pad. Het Maasveld heeft hier met de aannemer contact over gehad en zal spoedig tot actie overgaan door het pad te voorzien van een andere toplaag. Daarnaast hebben we het verzoek ingediend om het pad zo snel mogelijk weer te verlichten. Waarschijnlijk zal het zicht al veel beter zijn zodra het nieuwe veld en veld 2 samen verlicht is.

Helaas kunnen we nog geen tijdsplanning aan bovenstaande acties koppelen. Dit is in afwachting van het Maasveld / aannemers en Gemeente Leudal. RKSVN zal haar uiterste best doen om zijn zaken voor haar leden zo snel en goed mogelijk in orde te hebben. Er is wekelijks contact over de voortgang van de werkzaamheden.

Heb je vragen over deze zaken? Stuur ons dan gerust een berichtje.