RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Update vrijwilligersbeleid

Geplaatst op: 22-04-2023 - 365 keer gelezen

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de opzet van het vrijwilligersbeleid, zodat we deze in het nieuwe seizoen langzaam kunnen uitrollen. De focus ligt in het begin vooral op de kantinebezetting en de scheidsrechters om het vervolgens steeds breder in te zetten.

Om te bepalen hoeveel vrijwilligerswerkzaamheden opgepakt dienen te worden is het van belang dat alle taken in kaart zijn gebracht. Hiervoor zijn verschillende gesprekken gevoerd en is er een overzicht van gemaakt. Van het regelen van extra lokalen in de zaal tot de inkoop van de drank en het vegen van de gang en de kleedlokalen.

Daarnaast hebben we nog meer gesprekken gevoerd met clubs die al werken met een vrijwilligersbeleid om hun ervaringen te achterhalen. Al vrij snel werd duidelijk dat we Sportlink niet volledig naar eigen wensen kunnen inrichten. Daarom is ervoor gekozen om samen met Infordb. de huidige app uit te breiden, zodat leden zich volgend jaar via de app kunnen inschrijven voor taken.

De komende periode gaan we in kaart brengen hoeveel taken een lid moet uitvoeren om het doel te behalen. Daarnaast speelt de ontwikkeling van de app een grote rol en wordt er voor iedere taak een instructie geschreven zodat deze goed uitgevoerd worden. Nog genoeg te doen dus de komende maanden!