RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Update kantine RKSVN

Geplaatst op: 01-08-2020 - 1217 keer gelezen

Afgelopen zomer werd de kantine bij RKSVN volledig gerestyled. Aan het begin van dit seizoen (2019-2020) is onze vernieuwde kantine dan ook feestelijk geopend. De stijgende lijn die in het najaar van dit seizoen is ingezet zou veelbelovend zijn voor het aanstaande voorjaar/zomer (maart-juni). Helaas heeft de uitbraak van het coronavirus geleid tot een tijdelijke sluiting van onze prachtige kantine.

Om in het nieuwe seizoen een goede start te maken worden de volgende wijzigingen doorgevoerd:

1. Reserveren van kantine en of bestuurskamer
Met ingang vanaf 1 juni is het reserveren van de kantine en of bestuurskamer verplicht. Via de website van RKSVN kan er een reservering worden gedaan.

Er bestaat de mogelijkheid om de kantine en of de bestuurskamer te reserveren voor een bepaalde tijdsduur. Hierin kunnen ook de wensen omtrent koffie/thee en of bijv. gebruik van een scherm in worden aangegeven. De kantinebeheerder zorgt er bij reserveringen voor dat alles aanwezig is.

Een reservering kan maximaal 48 uur voor aanvang gedaan worden. Hierna is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de kantine en of bestuurskamer.

Klik hier om te reserveren.

2. Contact vrijwilligers
Er komt een appgroep met alle vrijwilligers van de kantine in. Hierin worden de planningen gedeeld, kan men terecht voor vragen, worden (nieuwe) instructies gedeeld en kan men met elkaar in contact treden voor mogelijke ruilverzoeken.

Tevens zal de registratie/afhandeling van de vrijwilligersuren beter worden ingericht.

3. Menukaart
Ook de menukaart van onze kantine gaat iets veranderen. Een aantal dranken zullen bij de heropening van de kantine niet meer terugkeren. Heb jij iets wat er juist aan toegevoegd moet worden? Neem dan contact op per mail: kantine@rksvn.nl

4. Openingstijden
Aan het begin van afgelopen seizoen is de kantine door de week vaker open geweest (maandag/donderdagavond). In de winterse periode is hier echter van afgeweken. Het komende seizoen 2020-2021 wil de kantine weer graag opengaan op deze avonden naast de bestaande openingstijden. Echter hiervoor zoeken wij wel nog een aantal vrijwilligers, aanmelden kan per mail via kantine@rksvn.nl, we zoeken vrijwilligers voor bijv. 1x per maand, 1x per 2 weken etc. Samen vinden we een goede modus.

5. Belegde broodjes
Het komende seizoen willen we op zaterdag een proef doen met verse belegde broodjes. Afhankelijk van de eerste pilotweken zal dan bekeken worden of naast de zondag er ook op zaterdag definitief vers belegde broodjes verkrijgbaar zijn.

6. Aanschaffen clubcard
Inmiddels zijn er zo’n 300 clubcards van onze club in gebruik. Steeds meer leden gebruiken deze clubcard als betalingsmiddel in de kantine.

Echter, merken we dat gedurende het seizoen er op momenten nog vraag was naar clubcards. Niet altijd is hier opvolging aan gegeven. Graag stellen wij alle leden in de gelegenheid om tegen het eenmalige bedrag van €2,50 een clubcard aan te schaffen. Met de clubcard verkrijg je binnen onze kantine op alle producten 5% korting!

Wil jij een clubcard bestellen? Stuur dan even een mailtje naar kantine@rksvn.nl zodat je clubcard klaar ligt bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Tevens zorgen we aan het begin van het nieuwe seizoen voor een labelprinter zodat men zijn of haar eigen naam op de clubcard kan zetten (voor diegene) die dat nog niet gedaan heeft.

7. Mijn knip app
Wil jij weten wat je huidige saldo is van je clubcard? Een teamrekening openen? In de App store van je smartphone kun je de app ‘Knip’ downloaden. Als je deze app gedownload hebt kun je jouw eigen clubcard eraan toevoegen. Zo kun je altijd via je telefoon het saldo checken of zelfs via Ideal opwaarderen. Het is ook mogelijk om meerdere clubcards aan 1 account te koppelen.

Maak je liever gebruik van een website? Klik dan hier: https://www.mijnkniponline.nl/scripts/login.aspx

Vragen over het inloggen? Neem contact op met kantine@rksvn.nl

8. Bonnen RKSVN
Sinds augustus 2019 worden er geen bonnen van RKSVN meer verkocht. We hebben als club de omslag gemaakt naar digitale betaling. Het afgelopen seizoen waren er nog een aantal bonnen in omloop, een groot deel hiervan is al ingeleverd.

Papieren bonnen van RKSVN kunnen nog t/m 30 september 2020 ingeleverd worden. Hierna is het niet meer mogelijk om met deze bonnen te betalen in de kantine van RKSVN.

Eventueel is het mogelijk om bonnen over te zetten op een clubcard (als tegoed). Hiervoor kan men mailen naar kantine@rksvn.nl