RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Uit de Bestuurskamer, 15.09.2021

Geplaatst op: 20-09-2021 - 934 keer gelezen

In het verleden hebben we vaker nieuwsberichten geplaatst met updates vanuit de bestuurskamer. Dit willen we als bestuur weer proberen op te pakken, om jullie leden te informeren waar we mee bezig zijn, wat er allemaal speelt, maar ook zaken welke niet gelukt zijn. Met dit nieuwsbericht trappen we af met een terugkoppeling van een aantal onderwerp waar we mee bezig zijn.

Jaarvergadering

Op 3 september jl. heeft de jaarvergadering plaatsgevonden. Deze stond in het teken van het aftreden van voorzitter Piet Emonts en bestuurslid Ad Crompvoets. Beiden hebben de afgelopen decennia veel betekend voor RKSVN, hun beiden in het zonnetje zetten en bedanken voor hun steun en toeverlaat vonden we dan ook geweldig om te doen.

Daarnaast ontvingen we gastspreker Dave Goossens, VAR en ex-grensrechter in het betaalde voetbal. De wel of niet buitenspelsituaties leiden tot leuke discussies, waarin blijkt dat het vlaggen toch niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Daarnaast zijn de anekdotes uit het betaalde voetbal altijd leuk om te horen. Heb je een idee en/of connectie met een gastspreker welke je interessant lijkt voor RKSVN, dan laat het ons weten.

Contributie 2021/2022

We hebben besloten om de contributie voor het komend seizoen gelijk te houden aan de contributiebedragen voor het seizoen 21/22. De cijfers laten dit toe en we zien geen aanleiding om een verhoging door te voeren. Er is wel besloten om vrijwilligers welke niet spelend actief zijn, geen contributie te laten betalen. Ze zijn uiteraard wel lid, maar dat tegen € 0,-. We vonden het niet gepast dat vrijwilligers ook nog een bedrag moeten betalen voor de tijd en energie welke ze in de club steken. We gaan komend seizoen monitoren welke gevolgen dit heeft voor de cijfers, mocht het noodzakelijk zijn dan zullen de leden welke zich niet inzetten voor de club wellicht een verhoging van de contributie krijgen om de balans te herstellen. Twijfel dan ook niet, en zet je in voor onze mooie club!

Activiteitenkalender

Hoewel we in een onzekere wereld leven voor wat betreft evenementen, gaan we toch proberen de nodige events weer in te plannen. Mochten we bepaalde events moeten annuleren omdat bepaalde maatregelen het niet toelaten een event te organiseren dan gaan we dat zeker doen. Maar we kunnen beter maar alvast een aantal events plannen en starten met de voorbereidingen. De komende periode hopen we dan ook een aantal activiteiten toe te voegen aan de kalender.

VVV Venlo - TOP Oss

VVV-Venlo heeft ons, als partnerclub, uitgenodigd om een wedstrijd te bezoeken tegen een gereduceerd tarief. Het betreft de wedstrijd VVV-Venlo – Top Oss op vrijdag 17 december om 20:00 uur in Covebo Stadion De Koel.

Deze uitnodiging hebben we natuurlijk met beide handen aangegrepen en daarnaast hebben we de organisatie van het penaltytoernooi bereid gevonden om de entreegelden en evt. bussen te bekostigen. We hopen dat het net zo'n succes wordt als de vorige keer, en we zijn dan ook verheugd om te zien dat het merendeel van de jeugdteams zich al heeft opgegeven. Opgeven kan per mail (bartwulms@hotmail.com) of stuur een appje naar Bart (06-53916685).

Nieuwe kleding vanaf 22/23

Zoals eerder gemeld hebben we met 123inkt een grote kledingsponsor binnen weten te halen. We zijn dan ook druk bezig om de bestelling voor het seizoen 22/23 in orde te maken. We gaan iedereen in het nieuw steken, van de kleinste jeugd tot aan de gepokte spelers van de veteranen. Denk hierbij aan nieuwe tenues, warmloopshirts, trainingspakken, coachjassen, hoodies en tassen. Voor ons was het belangrijk dat we naast 123inkt als sponsor ook ruimte over hielden voor lokale sponsoren, deze is er nog volop. De sponsorcommissie heeft bijna alle "open plaatsen" gevuld, waardoor we eind deze maand de bestelling kunnen plaatsen.

't Maasveld

We blijven de situatie omtrent 't Maasveld nauwlettend volgen. Nu er op het sportpark geen actieve werkzaamheden meer zijn, is 't Maasveld druk in de weer om plannen te ontwikkelen voor de realisatie van het park. De commissie Maasveld van RKSVN staat dan ook voortdurend in contact met stichting 't Maasveld. Ook stichting Spantenhal is in deze een gesprekspartner betreft de verhuur van hun kleedlokalen aan RKSVN op zaterdagmorgen. Hierdoor hebben we de nodige extra beschikking van kleedlokalen. Daarvoor dank aan de stichting spantenhal. Komende week staan er weer gesprekken gepland die in de volgende bestuursvergadering ter tafel zullen komen. Als RKSVN zijnde hebben we noodzaak om het park te ontwikkelen, er is achterstallig onderhoud en een tekort aan ruimte. Vandaar hebben we een extra commissie opgericht, welke in nauw contact blijft met 't Maasveld.

Aanvulling Bestuur

Met het vertrek van Piet en Ad zijn we op zoek naar aanvulling binnen het Bestuur. De portefeuilles "accommodatie" en "vrijwilligerscoördinatie" zijn twee posten waarvoor we ondersteuning zoeken. De komende periode zullen we een aantal personen benaderen, in de hoop dat ze ons willen helpen om de club samen nog sterker te maken.

Tot zo ver een aantal onderwerpen waarmee we bezig zijn. We hopen hiermee iets meer inzicht te geven aan onze leden. De volgende bestuursvergadering staat gepland op dinsdag 12 oktober. Mocht je vragen hebben die we moeten behandelen in het bestuur, stel ze gerust. Stuur een mail naar info@rksvn.nl of spreek één van ons aan, en we agenderen je vraag. 

Voor nu wensen we alle teams heel veel plezier en succes het komend seizoen. Hopelijk een seizoen zonder onderbreking. Wij zijn optimistisch en verwachten een normaal seizoen, we zijn er in ieder geval klaar voor. Hopelijk jullie ook.

Het Bestuur van RKSVN