RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Trainingsdag Selectie 2018

Geplaatst op: 03-09-2018 - 1151 keer gelezen

Afgelopen zaterdag, kermis zaterdag wel te verstaan, heeft de selectie van RKSVN hun jaarlijkse trainingsdag afgerond. Deze dag die in het teken staat van trainingen, teambuilding, en leuke activiteiten, is in het leven groepen door hoofdtrainer Wil Bongers. Vorig jaar bestond deze uit een aantal trainingen, lunch, en een BBQ als afsluiter.

Dit jaar wilden we de opzet iets anders doen, en hebben we dankbaar hulp mogen ontvangen van een aantal sponsoren, om een leuke trainingsdag te plannen.

De dag begon om 10.00, iets dat voor veel spelers erg vroeg was, na de lange nacht bij Sjaensation, maar toch stond iedereen op het veld voor een clinic over loop en sprint technieken. Deze clinic werd gegeven voor onze club fysiotherapeuten van Health & Sports. Spelers kregen verschillende technieken te zien die goed waren om bepaalde spieren te trainen, maar ook hoe een goede warming up voor een training of wedstrijd eruit hoort te zien. Health & Sports, bedankt voor jullie interessante clinic!

Om 11.00 mocht hoofdtrainer Wil Bongers dan eindelijk de leiding overnemen, en mochten de mannen gelukkig ook nog een bal gebruiken tijdens de training. Deze training bestond uit meerdere afwerkvormen, positiespellen, en partijvormen. Afsluitend werd het jaarlijkse trapspel gedaan. Hierbij is het de bedoeling dat je vanaf de 16 meter een bal tegen het net van de goal werkt, zonder de grond te raken. Raak je het net, moet de bal 10 meter achteruit, raak je het net in 3x schieten niet, lig je eruit. De uiteindelijke winnaar, die het net, zonder te stuiten vanaf 46 meter wist te raken was Lars Triepels. Hij heeft een beker hiervoor in ontvangst mogen nemen!

Om 12.30 werd er gezamenlijk geluncht in de kantine. Deze lunch werd voorzien door Spar Kuijpers uit Neer. De lunch bestond uit soep, meerdere belegde broodjes, fruit en wat zuivel.

Nadat iedereen hun buik vol had werd er gestart met de middag activiteit. Deze middag activiteit werd de selectie aangeboden door sponsor Rick Beurskens van Mondzorg Limburg! Voor vele was deze nog altijd een verrassing, al hadden sommige al een idee wat we gingen doen. Na een korte rit richting Herkenbosch, werd al snel duidelijk dat we de middag gingen doorbrengen op de golfbaan. We hebben hier een clinic gekregen over golf, de verschillende “swing” technieken en materialen. Na een korte oefen periode, werd iedereen in teams ingedeeld, en mochten we in competitie verband een aantal holes afwerken. Degene die aan het eind van de middag de minste slagen had als team, zou winnen. Uiteindelijk heeft het team van Sep Vestjens, Jos Frenken, Gerald Scheres, Bart Wulms, Sem Nijssen en Loek Theelen… gewonnen. Jongens, proficiat met de overwinning! Rick, bedankt voor deze kans, en de geweldige middag!

Rond 18.30 mochten we dan bij Sep Vestjens thuis aanschuiven voor een heerlijk buffet, dat gemaakt was door de Schoonmoeder van Bart Wulms. Het buffet bestond uit Salades, kouwe schotel, rijst, warm vlees. Complimenten aan de “sjoonmam” Bart, het was heerlijk!

Na het eten stond er nog een voetbalquiz op het programma. Opnieuw werd er in teams gestreden om de overwinning. Na 5 rondes hebben we met 2 teams de finale gespeeld, waarna uiteindelijk het team van Ton Scheres, Bart Winkelmolen, Thijs Bex en Jos Frenken in de finale hebben afgerekend met het team van Loek Theelen, Sem Nijssen, Martijn van de Berken en Rick Luijten. Proficiat met jullie overwinning jongens.

Na de quiz werd er richting Sjaen gefietst, en hebben we als team deze leuke dag afgesloten.
Namen de selectie en staf willen we alle mensen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt, hartelijk bedanken! Op naar volgend jaar.