RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Theatervoorstelling voor sportclubs

Geplaatst op: 31-08-2015 - 593 keer gelezen

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met blèrende ouders langs de kant? Bestel nu MET HOGE KORTING een kaartje voor de humoristische theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ voor alle sportclubs in Leudal!

Op zaterdagavond 19 september vindt in theater de Bombardon in Heythuysen de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van (jeugdige) sporters en het versterken van je club. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers bij sportclubs (zoals trainers / coaches / begeleiders, bestuurs- en commissieleden, en scheidsrechters en juryleden) in Leudal.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijk­ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

De voorstelling wordt uitgevoerd door het theatergezelschap Positief Coachen. ‘Wel winnen, hè!’ is reeds 300 keer op de planken gebracht; daar kwamen in totaal 100.000 mensen op af.

De gemeente Leudal biedt sportclubs deze voorstelling aan, waardoor een kaartje slechts €4,50 kost (normale prijs €20) mits je van te voren reserveert via www.welwinnenhe.nl. Let op: vol is vol!

Theater de Bombardon ligt aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen. De inloop is vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Neem voor meer informatie contact op met Myrna Welten, buurtsportcoach (Synthese), via e-mail myrna.welten@synthese.nl