RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


The return of d'n Dave.

Geplaatst op: 07-11-2017 - 747 keer gelezen

Door Vital Heijnen

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen Cresentia op het programma. Een prima pot om de verliespartij van vorige week tegen Egchel goed te maken.

In de eerste helft waren er weinig hoogtepunten. Er werden over en weer weinig kansenen gecreeërd werden door beide ploegen. Één van de weinige hoogtepunten was de treffer van Jordy in de 13e minuut. Maar helaas... het doelpunt werd (on)terecht afgekeurd door de scheidsrechter wegens het blokkeren van de keeper.

We gingen de rust dus ook in met een 0-0 stand.

Na rust gingen we op zoek naar het eerste bevrijdende doelpunt. In de 54e minuut werd het dan ook eindelijk 1-0. Hubertus scoorde met een kopbal na een goede voorzet van Sep V.
Nadat de ban gebroken was werd het spel van Neer wat beter. Dave voorkwam met een spectaculaire redding de 1-1 en de counter die hierop volgde werd door Jordy verwerkt tot de 2-0 na een goede pass van Hub. Maar goed dat Jordy 1 nieuwe schoen aangetrokken had nadat zijn rechterschoen het begeven had eerder in de wedstrijd.

Inmiddels was Tim V. ingevallen en iedereen hoopte erop dat hij zou scoren om zijn manier van juichen. En gelukkig voor het team en voor het publiek scoorde hij ook na een pass van Lars. Natuurlijk deed hij ook zijn befaamde “hupje”!

3-0! Dit werd ook de einduitslag en de 3punten bleven dus wederom in Neer.

De reserve/blessure bank vond Dave man of the match maar net zoals 2 weken geleden werd Hub gekozen door de supporters.

De Kapotte schoen van Jordy