RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Tevreden Coaches (Koeman, Ruud & Bas)

Geplaatst op: 20-11-2018 - 915 keer gelezen

Vandaag staat de wedstrijd uit tegen Bevo op het programma. In het verleden hadden we uit ,toch altijd moeite met deze tegenstander. Na even wachten bij clubhuis Manuslust op Rob, Naard en Dave kunnen we om kwart over vier afreizen naar Bevo.

Ruud en Bas maken de opstelling onder het toeziend oog van de mee gereisde Herman in de nog niet verbouwde kantine. De volgende elf zal de eerste helft de tegenstander gaan bestrijden.

Doel: Stefan T. Verdediging: Rob G, Jan V, Marcel W, en Ruud B.
Midden: Rick B, Jos S, Erik T.
Voorin: Fons K, Maurice V, Naard V.
Reserves: Danny J, Henk  T, John T, en Dave N.
Grensrechters: Danny en in de 2de helft Herman.

Na de ontspannen (wederom de nodige verhalen en veel schater lachen) voorbereiding kunnen we naar buiten de ijzige kou in voor het warm lopen. Zodra de scheidrechter het begin signaal gegeven heeft beginnen wij met het rond spelen van de bal om zo een gaatje te vinden in hun verdediging. Na 10 minuten krijgt Naard de bal en omspeelt enkele Bevo mannen op snelheid, haalt uit met een ongelofelijke knal op doel die onhoudbaar is voor hun doelverdediger. Het 5het doelpunt van Naard voor RKSVN is een feit. Welgeteld 3 minuten later krijgt Rick de bal op de rand zestien en hij haalt uit met een ouderwetse punter, voor hem het 1ste doelpunt dit seizoen. De verdediging onder leiding van Rob en de met een specifieke opdracht in het veld Ruud  met de flankverdedigers Jan en Marcel laten geen steek vallen en er is nog altijd Danny  die oplettend vlagt voor buitenspel  als blijkt dat een Bevo aanvaller plots vrij voor ons doel komt en scoort. De scheidsrechter volgt het advies van Danny op en de stand blijft 0-2 in ons voordeel.

Fons heeft last van zijn spieren en laat zich in de 15de minuut vervangen door Henk die zijn plaats inneemt op linksbuiten. Erik blijft constant buitenom komen als de vleugelspelers weer eens van positie hebben gewisseld, mooi om te zien. Er volgen nog enkele kansen voor ons maar de stand blijft tot de rust 0-2 voor de Veteranen.

In de rust is de lekkere hete thee en we blijven een hele tijd in de kleedkamer om weer op temperatuur te komen. Marcel en Rick gaan beiden  lekker douchen en John vervangt Rick op half en Danny komt op Henk zijn plaats voorin en Henk op de plaats spelen van Marcel. De 2de helft begint voortvarend en Naard trekt weer eens een sprint en maakt na 2minuten in de 2de helft zijn 6de voor RKSVN. John maakt er een paar minuten later na een mooie aanval in de 44ste minuut  0-4 van. Rick en Marcel voegen zich na het douchen langs de lijn en zeggen ‘’enne 0-3’’ nee zegt Ruud het staat al 4-0. Er valt nog een bal op de paal naast Dave maar jammer genoeg voor Bevo geen eretreffer.

Naard blijft langs de lijn sprinten en Ruud laat zich niet onbetuigd en gaat enkele keren door het centrum mee op volle snelheid en probeert de voorzetten van Naard in het doel te krijgen maar komt tot tweemaal jammer genoeg  een teenlengte te kort. Jos krijgt in de 55ste minuut de kans geboden om er 0-5 van te maken na weer een heel goed opgezette aanval en hij maakt zijn 2de van dit seizoen. Maurice heeft de laatste tijd niet veel geluk om zijn doelpunten maken, maar in de 63minuut krijgt hij de bal op een presenteerblaadje en deze 7de van het seizoen laat hij zich niet meer afnemen en tikt de bal in het lege doel. Eindstand 0-6  een goede wedstrijd gespeeld en iedereen van de Veteranen tevreden, coaches  spelers en meegereisde supporter/grensrechter  Herman

Lang valt er niet na te praten vandaag want bijna iedereen heeft elders verplichtingen. Volgende week thuis de topper tegen Reuver , hopelijk weer een sportieve en heerlijke wedstrijd om naar te kijken en de steun van onze supporters zal ons goed doen  in deze  topper.