RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Terugblik voorjaarseizoen mini F

Geplaatst op: 08-06-2016 - 858 keer gelezen

Afgelopen zaterdag hebben ook de mini F spelers hun voetbalseizoen afgesloten met een gezellig toernooitje samen met de F4 en F1M (Jort en Leon bedankt voor de organisatie!). Daarmee kwam een eind aan een superleuk seizoen. De spelers zijn erg enthousiast en bijna allemaal gaan ze na de zomerstop natuurlijk door met voetballen bij de F of mini F. Ook de trainers hebben genoten van de inzet en het plezier van de voetballers.

We hebben in het voorjaar maar liefst 5 reguliere toernooitjes gespeeld bij clubs in de omgeving en thuis in Neer. Daarbij was het soms best lastig om te winnen van de tegenstanders die vaak wat groter en sterker waren, maar het was zeker goed te zien dat de Neerse voetballers zich gedurende het seizoen steeds beter wisten te verweren..

De wekelijkse training was voor veel spelers iets om naar uit te kijken, met politie en boefje, partijtjes, oefeningen en penaltykoning. Hoogtepunten van het seizoen waren verder het toernooi in Haelen waar we wel 3 bekers wisten te winnen! en de afsluitende training (die vanwege regen niet doorging) met frietjes eten (wat natuurlijk wel doorging).

Mocht je ook zin hebben om na de zomer te komen voetballen bij de mini’s, meld je dan aan via de website (http://www.rksvn.nl/nl/aanmelden), een paar keer op proef meetrainen is dan ook mogelijk!

Danny – Thijs  - Peter - Thomas