RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Te vreug, vuuls te vreug!

Geplaatst op: 13-10-2021 - 785 keer gelezen

Door: Rutger van Knippenberg

Daar waar de wekker al om kwart over 7 ’s ochtends ging op een zondagmorgen… de lokale roodborsttapuiten nog niet eens aan zingen toe waren gekomen en de haan pas over 3 uur zijn eerste kraai ging uitbrengen, stond ik maar al op. Wij hadden de vraag gekregen om al om 8 uur bij Sjaen te zijn, om gezamenlijk te versieren voor Senna’s 30e verjaardag. De pupsen uit de ogen-wrijvend zit ik om 10 voor 8 op mijn fietsje naar Sjaen, ik was niet de eerste. Nee dat was Truus, die het café alweer netjes schoon aan het maken was. Ik was wel nummer 2, en het duurde ook nog een tijdje voordat er iemand anders kwam, maar zo ben ik wel weer helemaal op de hoogte van de laatste roddels in Neer. Rond kwart over 8 kwamen daar de eerste dames aangehobbeld en kon het versieren van het café beginnen. En waarschijnlijk hebben teveel mannen van het 4e de ballonnen opgeblazen want dit was later wel te blijken in de wedstrijd aan het tekort aan “aom”!
Iets na half 9 vertrokken we met onze karavaan richting Tegelen.
Eenmaal aangekomen hebben we ons omgekleed en een verwarmende warming-up gedaan, want het was toch wel frisjes in het Tegelse.

Na een puike wedstrijd afgelopen zondag waren we van plan dit voort te zetten en hadden we hoge verwachtingen van onszelf. De opstelling was dan ook als volgt;

Op doel Rob Verkoelen.
Achterin van links naar rechts Yorrick Nijssen, Loekie Theelen, Jack ‘d’n Braobender’ Geenen en Bart Winkelmolen.
Op het middenveld staan Mark Bex, Lars Janssen en Ton Scheres.
Voorin beginnen we met op links Daan Metsemakers, op rechts Jordy Adams en in de spits ikzelf.

Arbiter: een speler die de 2e helft gewoon op het veld stond bij Irene!

Over de 1e helft kunnen we kort zijn. Voor 12 uur zijn onze benen niet geijkt en gaat de bal niet tot zelden richting medespelers. Ook voorin kwamen er wel kansen, maar deze werden niet afgemaakt. Op 1 goede aanval via Jordy op rechts na, die goed doorliep op een steekbal en deze voorlegde op Daan die bij de 2e paal hem binnenschoof. Ruststand 1-1

In de rust werd bij ons nog niet gewisseld, maar toch wel leuk om te vermelden in de tweede helft kregen we een nieuwe arbiter die de 1e helft gewoon op het veld stond.

Over de 2e helft kunnen we ook kort zijn. Van 1-2 voor, naar 3-2 verlies. Een domper, die we helaas aan ons zelf te danken hebben. Ook de wissels Jos, Martijn en Collin konden de pot niet omdraaien.
Wel weer een goede harde les, waar we nog tot 31 oktober over na kunnen denken. Dan staat Herkenbosch op het programma, gelukkig weer pas na 12 uur op ons eigen vertrouwde sportpark!

Desondanks danken wij de meegereisde supporters!