RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Syb Geraets blij met gratis vispas

Geplaatst op: 13-09-2021 - 904 keer gelezen

Door Ton van Knippenberg

Ut waor uns op het veld vaan Greekeland. V’r kreege dao te ete en te drinke in de rust. Whohohoho. Ut waor een onvergetelijke dag, de oetslaag woor zo gezellig en kaom zoe onverwach.

V’r hubbe dao gespeeld in blauw tenue. V’r hubbe dao gescoord en v’r woorte gaar neet meu. Whohohoho. Wae spaolde doa goaltunes dee woor zoe sjoen. Zie greekte wie ouch geine dat kin doen.

Wij willen graag Erwin vaan ‘t Merretkoer bedanken dat hij na onze winst op RKSVN 6 zijn lied heeft aangepast. Speciaal woord van dank ook aan John Wijers voor de arbitrale leiding in deze sportieve wedstrijd.

RKSVN 4 is namelijk met 8-0, ik herhaal 8-0 (acht tegen nul) gewonnen van hun trainingsmaatjes van RKSVN 6.

Onze basisopstelling was als volgt:

Doel: Rob
Verdediging: Bart – Jack – Rick – Yorrick
Middenveld: Collin – Mark – Ton
Aanval: Jordy – Martijn – Rutger
Bank: Thijs, Daan, Lars
Vlagger: Coen
Uitgeleend aan RKSVN 3: Loek, Hubertus

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, RKSVN 6 was niet opgewassen tegen het vernuft aan voetballend vermogen bij RKSVN 4. De spitsen van RKSVN 6 waren dan ook niet op balcontacten te betrappen.

Doelpunten:

1-0 Yorrick (15): een treffer waar Giovanni van Bronkhorst (tegen Uruguay) jaloers op was geweest
2-0 Daan (47): koud in het veld waren het onze wervelwinden in de voorhoede die elkaar wisten te vinden, voorzet van Hubertus op Daan en hij maakte het ijzig kalm af
3-0 Loek/Daan (51): onze uitgekookte cornerstrategie leverde een schietkans voor Loekie op. De bal ging met een rotvaart op doel en boze tongen beweren dat wellicht een haartje van Daan deze bal nog heeft geraakt alvorens in het net te ploffen. We laten het dan ook in het midden.
4-0 Daan (60): onze geslepen goalgetter wist met een weergaloze knal in de linkerbovenhoek zijn persoonlijk doelpuntentotaal te verdubbelen.
5-0 Martijn (68): een magische pass met buitenkantje rechts over de verdediging heen wist Daan vrij voor de keeper te spelen. Na twee treffers was hij niet te zelfzuchtig om een balletje breed te leggen en door een geweldige voetbeweging wist onze blonde parel deze vlotlopende aanval ala CR7 binnen te lopen.
6-0 Martijn (75): onze nieuwkomer Lars was bij zijn debuutwedstrijd ook niet te stoppen, maar bleek niet zelfzuchtig. Hij legde breed op VDB7 die scherp was en afdrukte.
7-0 Ton (82): schoot de bal in de goal
8-0 Daan (87): een prachtig stiftje van Rutger belandde op het kippenborstje van Daan en hij wist zijn hattrick te completeren. Het was al helemaal fantastisch dat hij dit ’s ochtends al wist -want hij had zijn mooiste hempje aangetrokken (of Carli had hem dit klaargelegd)- hij trok zijn shirt uit en juichtte samen met alle meegereisde processierupsen zijn hattrick.

Speciale vermelding: in tegenstelling tot andere keepers houdt Rob dit weekend wel de 0.

Na de wedstrijd werd het dobbelen voor een prachtprijs ook in de wacht gesleept door RKSVN 4 -namelijk door Luuk Theelen- hij ging er met de nootjes vandoor (ofneet Rob)!

Volgende week de finale van de cup tegen het eveneens ongeslagen 5e. Eerst met de groep ontbijten bij Jort in de kantine en daarna op naar de winst! We willen Jort hartelijk bedanken voor het aanbod om de koploper van het toernooi van een gratis ontbijtje te voorzien alvorens de eindstrijd los kan barsten, tot 8.30 in de kantine!