RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Succesvolle wildavond voor sponsoren RKSVN

Geplaatst op: 05-02-2020 - 1408 keer gelezen

Sinds jaar en dag wordt RKSVN gesponsord door vele bedrijven uit de regio. Deze sponsorinkomsten zijn voor onze club van groot belang, om ieder jaar weer vele investeringen mogelijk te maken. Eens te meer afgelopen jaar, toen de plannen ontvouwd werden voor een vernieuwde kantine.

Afgelopen zomer werd er door vele vrijwilligers en bedrijven gewerkt aan de vernieuwing van deze kantine. Vlak na de zomer werd deze feestelijk geopend. Als RKSVN zijn we trots op deze nieuwe plek; ook zorgt dit nu al voor extra inkomsten.

Op vrijdagavond 31 januari werd er voor de sponsoren van deze kantine en enkele grotere sponsoren, een wild-avond georganiseerd door de sponsorcommissie. Dit om ook vanuit de club aan te geven hoe belangrijk dit voor RKSVN is en een toelichting te geven welke richting RKSVN op wil. De wildavond werd verzorgd door Ria Joosten - Catering & Events, waarvoor veel dank! 

Ook werd deze avond de nieuwe samenstelling van de sponsorcommissie gepresenteerd. Deze commissie bestaat nu uit Jo Raemakers, Rick Beurskens, Jort Raemakers & Sep Vestjens. Deze commissie is behelst met de taak om de sponsormogelijkheden van RKSVN nog beter uit te lichten, om zo samen verder te komen als club. Één van de nieuwe initatieven, is bijvoorbeeld de club van 50. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om voor een gematigde bijdrage (50 euro per jaar) 'Sponsor' te worden en toe te treden tot de 'Vrunj van RKSVN'. Inmiddels tikt deze groep al bijna de 50 leden aan..

Nog geen sponsor en wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van sponsoring bij RKSVN? Neem dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie van RKSVN of mail naar reclame@rksvn.nl .

Via deze weg wil RKSVN ook graag, nogmaals, een woord van dank uitspreken richting alle sponsoren. Op naar een mooie toekomst!