RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Strippenkaart Thijs bijna vol

Geplaatst op: 04-04-2022 - 582 keer gelezen

Naer nam het deze zondag op tegen de ærpellekupkes van de overkant van de maas. Onze mannen gingen vol goede moed de wedstrijd in. Logisch aangezien de fantastische resulaten van de afgelopen weken.

Naer had in de eerste helft al meteen de overhand maar wist maar moeilijk aan kansen te komen. Onze spitsen leken in de eerste helft verdacht veel op creaties van Madame Tussauds. Gelukkig wist Sem na een half uur spelen een corner te veroorzaken... en dan weet u het wel.
Na een scherpe corner van Wesley wist Job de bal terug te leggen op Ramon, GOAL 1-0. Absoluut fantastisch en geweldig.

Naer bleef de betere ploeg maar het wist maar geen kansen te creëren. 5 minuten voor de rust kreeg Pim G de bal aan de rechter kant en gaf hem voor op Sem die prachtig raak wist te koppen. 2-0.

Rust.

In de tweede helft kregen onze mannen kans op kans en kwamen ze zelf amper in gevaar. Helaas waren onze spitsen niet in goede doen. Vlak voor tijd gebeurde er wederom iets opmerkelijks:

Thijs heeft door zijn (mogelijke) lentekriebels steeds meer zin in zijn avontuur naar Duinrell, echter moet hij hiervoor eerst zijn strippenkaart vol hebben. Omdat het lekkere weer waarschijnlijk niet lang meer op zich laat wachten besloot Thijs hier een extra stempel op te laten zetten. Gelukkig bleef de rest van Naer kalm en wisten ze de overwinning over de streep te trekken met 2-0.

Onze mannen kunnen wederom terugkijken op een prestatie van wereldformaat mede door trainer Moake. Jammer dat deze diesel zo traag op gang is gekomen, maarja...boeie.
Onze supporters vereniging was weer volop aanwezig, helaas zonder ontblote bovenlichamen. Het geduld raakt langzaam op waardoor wij genoodzaakt zullen zijn hier een handje bij te helpen.

Helaas voor de zoveelste keer geen "kut" in dit verslag, het spijt ons maar we zijn gewoon te goed.

MOTM: Naer 6.