RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Stem op RKSVN bij de Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst op: 25-02-2012 - 495 keer gelezen

Rabobank Maas en Leudal steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Ze leveren een bijdrage aan een levendige lokale gemeenschap. Veel verenigingen en stichtingen hebben de afgelopen jaren donaties of sponsorbijdragen van de Rabobank ontvangen. Vanaf 2012 introduceren ze de Rabobank Clubkas Campagne.

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Maas en Leudal inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank Maas en Leudal kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Welk bedrag is er beschikbaar?
Voor 2012 wordt er een bedrag van € 100.000,00 beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Maas en Leudal heeft ongeveer 11.000 leden. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk welk bedrag de vereniging/stichting ontvangt. Het is dan ook in het belang van de vereniging/stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Hoe werkt het stemmen precies?
Leden van de Rabobank ontvangen vlak voor de start van de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen. Via www.rabobank.nl/maasenleudal kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. Klanten die per 1 januari 2012 lid zijn, kunnen hun stem uitbrengen.
Let op: De stemperiode duurt ruim twee weken en is gepland van 27 februari tot en met 11 maart 2012.