RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Sponsormogelijkheden RKSVN

Geplaatst op: 02-09-2021 - 636 keer gelezen

Beste relatie van RKSVN,

Op zondag 11 juli hebben wij onze sponsoren uitgenodigd op ons sportpark om de nieuwe sponsorplannen te presenteren voor het jaar 2022-2023. Met de introductie van een nieuwe sponsor, 123Inkt.nl, worden al onze leden in nieuwe kleding gestoken. Een unieke kans voor RKSVN. Maar ook voor alle sponsoren!
Wij hebben als sponsorcommissie een mooi pakket samengesteld voor huidige en nieuwe sponsoren. Bent u aanwezig geweest op de sponsormiddag en heeft u interesse om een sponsormogelijkheid te bespreken en op uw wensen af te stemmen, laat het ons weten.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn en bent u toch benieuwd geworden naar onze nieuwe opzet? Laat het ons dan ook weten! Graag nemen wij de tijd om alles nogmaals door te nemen en te bekijken waar voor ons beiden mogelijkheden zijn.
Dus bent u als ondernemer betrokken bij één of meerdere teams van RKSVN en wilt u daar een bijdrage doen, wees er dan snel bij.
Wij horen graag van jullie. Geef ons een seintje via reclame@rksvn.nl of 0615474705 (Sep Vestjens) of 0622941531 (Rick Beurskens)